Smart Home tuotteet Agents Need to Know

Älykäs kodintekniikka edistyy harppauksin, ja kiinteistönvälittäjien tehtävä on ymmärtää näitä uusia älylaitteita. Kun tiedät, mitä ne ovat, voit selittää, miten ne toimivat mahdollisille asunnonostajille ja miten ne tuovat lisäarvoa kiinteistöille – ja se voi auttaa sulkemaan myynnin! Tässä muutamia yleisimpiä – ja hyödyllisimpiä-älykotituotteita, joista kiinteistönvälittäjien on hyvä tietää.

Älykkäät Termostaatit
Kodin lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaamiseen käytettävät älylaitteet ovat mullistavia monestakin syystä. Paitsi että he antavat asunnon säästää energiakustannuksissa, tarjoamalla tarkemman kontrollin kodin lämpötilasta, ne antavat käyttäjälle mahdollisuuden ohjelmoida asetuksia, kuten kääntämällä lämpötilaa yöllä ja nostamalla sitä aamulla. Näiden laitteiden avulla asunnon omistajat voivat myös tarkistaa ja säätää kodin lämpötiloja, vaikka ne eivät ole edes läsnä. Joissakin uusimmissa älykkäissä termostaattimalleissa on jopa savu-ja häkäilmaisimet lisäsuojaa varten.

Älykkäät Valaistusjärjestelmät
Toinen teknologia, joka alkoi hallita sähkön kustannuksia, smart valaistusjärjestelmät koostuvat WiFi-käytössä LED-lamput, jotka voidaan ohjelmoida päälle ja pois tiettyinä vuorokaudenaikoina käyttämällä keskitetyn tukiaseman tai sovelluksen. Kuten älykkäät termostaatit, älykkäitä valaistusjärjestelmiä voidaan käyttää kodin omistajien etäohjaukseen kaukaa, ja uusimpien järjestelmien avulla voit muuttaa näiden lamppujen lähettämän valon kirkkautta ja jopa sävyä.

Älykkäät Turvajärjestelmät
Turvajärjestelmät eivät ole mitään uutta, sillä sellaisen asentaminen kotiin on aina ollut myyntivaltti. Kiinteistönvälittäjien on tiedettävä, että uudemmat älykkäät järjestelmät antavat enemmän valtaa asunnonomistajien käsiin sen sijaan, että niiden tarvitsisi turvautua ulkopuolisiin tietoturvayhtiöihin. Langattomat kamerat, jotka on varustettu liiketunnistimilla ja pimeänäkötekniikalla yhdistettynä mahdollisuuteen suoratoistaa mobiililaitteeseen tarkoittaa, että asunnonomistaja voi selvittää, mitä heidän omaisuudessaan tapahtuu mistä tahansa.

Älylukot ja Ovikamerat
Vaikka teknisesti älykkään turvajärjestelmän osajoukko, älylukot ja ovikamerat tarjoavat tarpeeksi ainutlaatuisia ominaisuuksia oman osionsa takaamiseksi. Kiinteistönvälittäjät voivat osoittaa, miten ovikamera voi näyttää, kuka koputtaa, vaikka et olisi kotona, ja älykäs lukko voi päästää ihmisiä sisään tarvittaessa ja pitää heidät poissa, kun ei-toivottuja, niin että lemmikkivahti voi tulla ja mennä tarvitsematta antaa heille avainta. Se on myös hyvä tapa pitää silmällä kaikki paketit tai toimitukset pitää ne turvassa!

Älykkäät Sadetinjärjestelmät
Kodit nurmikon kastelujärjestelmineen ovat jo houkutteleva vetonaula, sillä niissä on yleensä upeita, hyvin kasteltuja nurmikoita. Se on usein tuskaa asunnon oppia käyttämään sprinklerijärjestelmän ohjaimet, mutta älykäs sprinklerijärjestelmä se on paljon helpompaa. Nämä järjestelmät voivat seurata säätä reaaliajassa ja määrittää, milloin nurmikko tarvitsee kastelua automaattisesti, leikkaamalla yli – tai alikastelua. Hieman markkinarako tuote olla varma,mutta se on merkittävä myyntivaltti tiettyjen demografisten! Nämä ovat vain muutamia parhaita ja hyödyllisimpiä älylaitteita, joista kiinteistönvälittäjien on tiedettävä. On paljon muita siellä, ja enemmän lyömällä markkinoilla joka päivä se on hyvä idea pitää silmällä uusinta kehitystä!