Kiinteistöalalla On Kaksi Suurta Teknologista Trendiä

Kiinteistötekniikan maailma jatkaa kasvuaan.

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että asuntotekniikan koko kirjo ulottuu rekvisiittasektorin rajojen ulkopuolelle. Vaikka CRTech on ollut olemassa jo pitkään tänä vuonna, on todennäköistä, että entistä innovatiivisemmat teknologiat ja sijoitusmarkkinat alkavat vaikuttaa merkittävästi tähän tilaan. Erityisesti, luultavasti alkaa nähdä enemmän aloja kehittää ja perustaa teollisuuden tavalla tunnet sen – esimerkiksi contech, tai Rakennustekniikka.

Pidä silmällä kohteita lueteltu erityisesti.

Visuaalinen Matkailu.
allekirjoitetaan.
Automaattinen kiinteistönhoito.
AI dialogi.
Big data.
Blockchain.
Esineiden Internet (IoT).
Asumisen joukkorahoitusalustat.
Vaikka vuosi 2022 voi toimia pohjana näille uusille kiinteistöaloille, kukin vaikuttaa nykykehitykseen siinä, mitä tarkoittaa olla kiinteistöyhtiö. Maailman astuessa epidemian kolmatta vuotta, teollisuus näkee vähittäiskaupan jatkuvan muutoksen kädestä digitaaliseen prosessiin, joka luo lisää mahdollisuuksia.

Teollisuuden Yrityskauppasopimukset pysyvät korkeina.

Toinen kiinteistöprosessin digitaalisen integraation sivuvaikutus on se, että alan integraatio ja yrityskauppa (M&A) todennäköisesti kiihtyy edelleen. Jotta saisimme käsityksen siitä, mihin olemme menossa, on tärkeää katsoa, mihin he päätyivät vuonna 2021. Yksinkertaisesti sanottuna M & A kasvaa maailmanlaajuisesti. Barons kertoi hiljattain, että 5,6 miljardin dollarin sopimuksia tehtiin viime vuonna kaikilla toimialoilla, mikä rikkoi edellisen ennätyksen, 4,55 biljoonaa dollaria vuonna 2007.

Pelkästään proptech-sektorilla oli GCA Advisorsin raportin mukaan kolmannen neljänneksen loppuun mennessä 40 M&A-sopimusta viime vuoden 18: sta, mikä asetti tahdin vuodelle 2021 työpaikkojen kirjaustasojen määrittämiseksi. Merkittävää on, että 90 prosenttia kaikista työpaikoista vuoteen 2021 mennessä oli strategista integraatiota.

Osittain näiden Yrityskauppalukujen taustalla oli alkuvuonna 2021 tapahtunut Specification Companyn (SPAC) nousukausi, jota leimasi jo aiemmin julkistettu Smartrentin ja Fifth Wall Acquisition Corpin fuusio.

Kehityksen hidastumisesta huolimatta SPAC Insider kertoo, että viime vuonna tehtiin 613 SPAC-sopimusta, joista suurin osa koski asuntotekniikkayhtiöitä, mikä merkitsee merkittävää kasvua 248 SPAC-sopimuksesta vuoteen 2020 mennessä ja 59 sopimuksesta -2019. ensi vuonna SPACs on todennäköisesti edelleen suosittu tapa Protech-yrityksille listautua samalla, kun ne jättävät tavanomaisen LISTAUTUMISPROSESSIN väliin.

Investointipuolella pääomasijoitusyritykset ovat jakaneet Protech-yrityksille ennätysmäärän kuluneen vuoden aikana. 2021 Real Estate Tech Venture Funding (download required) kertoi, että VC-rahoitus vastasi viime vuonna 32 miljardia dollaria. Tuo luku merkitsee 28 prosentin lisäystä rahoitukseen vuodesta 2020 ja 3,23 prosentin lisäystä edellisestä 31,6 miljardin dollarin rahoitusennätyksestä, joka asetettiin vuonna 2019.

Cretin raportti osoitti erityisesti, että suurin osa näistä investoinneista meni asuntoihin, jotka veivät 49 prosenttia sijoitusmäärärahoista ja 20 prosenttia useimmissa perheissä.

Näiden lukujen valossa on luonnollista spekuloida, että M&A-kaupat jatkavat kasvuaan vuonna 2022. Kuten edellisenäkin vuonna, on turvallista olettaa, että useimmat näistä kaupoista koskevat pääomasijoitusyrityksiä (PE) ja RISKIPÄÄOMAYRITYKSIÄ, jotka haluavat saada sijoituksia salkkuihinsa. Alan nykyiset kiinteistöteknologiayritykset ja monet kiinteistöalan toimijat toivovat parantavansa teknologiatarjontaansa.

Yhtenä viimeisistä digitaalisen tuotannon markkinoista kiinteistöala tekee parhaansa seuratakseen suosituimpia teknologiatrendejä. Muut startupit voivat saada tukea, jos ne käyttävät tekoälyä ja ML: ää, joka on yksi Protechin kuumimmista tyyleistä. Ala nauttii jo parhaista ajoista investointien, uusien mallien ja alati kehittyvien kiinteistöalustojen ansiosta.

Asuntomarkkinoiden tila ja Suhdanneennusteet

Kiinteistöalan investoinnit kiinteistömarkkinat erottuvat ja ovat maailmanlaajuisia. Real Estate 2020 on paljastanut, että institutionaalinen kasvu on kasvanut yli 55 prosenttia, 29 biljoonasta dollarista vuonna 2012 45,3 biljoonaan dollariin vuoteen 2020 mennessä. Se voi kasvaa 69 biljoonaan dollariin vuoteen 2030 mennessä. Ennusteet ennustavat onnellista tulevaisuutta markkinoilla, ja tämä tosiasia ei ole innostava.

Vuoteen 2022 mennessä sijoittajat johtavat paljon laajempaan mahdollisuuksien listaan. Toiseksi rakennusalan investointiyhteisö tarjoaa ihmisille enemmän globaaleja mahdollisuuksia. Se on erityisen tärkeää niille, jotka työskentelevät taloudellisesti lyhyellä kypsyydellä ja erilaisilla tuottoprofiileilla.

Vuoteen 2022 mennessä maailmanlaajuiset asunto-ja asuntomarkkinat ovat kasvaneet 2 774,45 miljardiin dollariin, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kasvuvauhti (CAGR) on 3,2%.

Vuoteen 2020 mennessä Covid-aikakauden ansiosta markkinoiden kasvu ja kehitys ovat pudonneet yli 2-3 prosenttia. Kuitenkin vuodesta 2021, aktiivinen työllisyys alkaa noin 8% vuodessa Aasian ja Tyynenmeren on merkittävä alue maailmanlaajuisilla kiinteistömarkkinoilla, osuus 40% markkinoista vuoteen 2020 mennessä. Länsi-Eurooppa oli sec-aluetta, 24 prosenttia. Sama trendi jatkuu vuonna 2022.

Uusia ominaisuuksia käynnistää Tech Estate

Tekoälyä ja Big dataa käyttävät aloittelijat saavat todennäköisesti enemmän tukea. He tekevät kiinteistöalan eri osa-alueita. Visuaalista matkailua tarvitaan paljon digitaalisessa maailmassa. Ne integroidaan sekä vuokra-että ostoalustoihin.

Uudet Liiketoimintamallit

ostaja on esimerkki ei-perinteisestä liiketoimintamallista kiinteistöalalla. Se käyttää modernia teknologiaa, jotta kiinteistöjen myyminen ja ostaminen olisi helpompaa. Voit tehdä tämän käyttämällä oletuskalibrointimallia. Ebuyerin ilmestymisen jälkeen monet asiakkaat ovat päättäneet, kenen puoleen kääntyvät kiinteistönvälittäjät tai ostajat. Odotamme, että uusi foorumi automaattinen osto ja vuokraus.

Kilpailu asuntomarkkinoilla

Kiinteistömarkkinat ovat entistä kilpailukykyisemmät. Asuntolainojen korot ovat matalia ja kiinteistöjä riittää myytäväksi. Tarjoussota kiihtyy ja hinnat nousevat edelleen 6 prosenttia ensimmäisen puolen vuoden aikana. Myöhemmin kysyntä ja tarjonta tasaantuvat ja jäähtyvät 3 prosenttiin.

Tärkeä asia.

Epidemian muuttaessa elämää, kuten kaikki tietävät, asuntoteknologian tarve on yhä suurempi kuin koskaan. Tämän seurauksena tällä toimialalla nähdään varmasti kasvua ja laajentumista tulevana vuonna ja sen jälkeenkin.