Engel & Völkersin Yhteistyökumppani David Turner Erikoismarkkinoilla

Maailman johtaviin premium-kiinteistöyhtiöihin kuuluva Engel & Völkers ilmoitti hiljattain avaavansa uusimman kiinteistönvälityskauppansa Wyomingin Sheridaniin. Uutta osastoa johtaa David G. Turner, joka on top tuottaa kiinteistöalan ammattilainen tällä mielenkiintoisella alueella.

Koska kyseessä on tällainen erikoismarkkina ja Turnerin tiimin luonne siellä, ajattelimme, että lyhyt Q & A välittäjän kanssa kiinnostaisi myös ammattilaisia ja potentiaalisia ostajia ja myyjiä. Tässä se keskustelu, jota seuraa lyhyt takeaway.

 

RealtyBizNews: alue, jota tämä uusi Engel & Völkers-myymälä palvelee, on monella tapaa ainutlaatuinen. Mitä keskeisiä arvopisteitä Sheridania katsovien ostajien kannattaa ottaa huomioon?

Jotkut Wyomingin parhaista kouluista ovat täällä Sheridanissa. Meillä on myös suuri yhteisöllisyys historiallisen länsimaisen pikkukaupungin tuntuun. Sheridan on esteetön, sijaitsee vieressä I-90 ja paikallisen Lentokentän. Alueemme ilmasto on myös hyvin leuto verrattuna muuhun Wyomingiin.

RealtyBizNews: tiimilläsi on paljon kokemusta paitsi tässä osassa Wyomingia, myös koko osavaltiossa. Voitteko kertoa meille, miten Engel & Völkers-tiimiin kuuluminen vaikuttaa myönteisesti pyrkimyksiinne ostajien ja myyjien kannalta?

David Turner: sanoisin ottaa todellinen maailmanlaajuinen verkosto yhdistettynä paikalliseen ”boots On the ground” läsnäolo ja asiantuntemus, ja brändin inter-mountain läsnäolo Montana, Colorado, ja Andrew Ellett shop Jackson Hole. Tämä todella luo fantastinen suositteluverkosto täällä mountain west.

RealtyBizNews: tämä osa Wyoming on paljon tarjottavaa ihmisille, jotka etsivät toinen koti tai paeta. Mitkä ovat kiinnostavimmat alueet/ominaisuudet ammattilaiset tai eläkeläiset, sanokaamme, Portland tai Seattle voisi olla kiinnostunut?

David Turner: mielestäni houkuttelevin ominaisuuksia ihmiset etsivät toinen koti ”paeta” ovat ne sijaitsevat kaupungin laitamilla ja juurella Big Horn Mountains. Olet edelleen lähellä kaikkia mukavuuksia, mutta todella tuntuu olet keskellä ei mitään Wyoming.

RealtyBizNews: sopiiko Sheridan ensisijaisesti korkean nettovarallisuuden ostajille vai onko ominaisuuksia/elämäntapoja, jotka sopivat kaikille?

Sheridanilla on ominaisuuksia kaikille ostajille. 200 tonnilla myytävistä omakotitaloista taivas on rajana 1000 eekkerin tilalla 30 minuutin päässä kaupungista.Jokaiselle on jotain.

The Takeaway
Turnerin tiimi neuvonantajineen on erikoistunut maatila -, virkistys-ja luksuskiinteistöihin. Tämä on minulle ratkaisevan tärkeää, koska Engel & Völkers on laajentanut toimintaansa. Sheridanin piirikunnassa on laajemmalla alueella vain noin 20 000 asukasta. On vaikea lavastaa kantaani,-mutta tämä kaupunki on paikka, jossa legendaarinen rajamies Buffalo Bill Cody pariutui majatalossa.

Mielikuvat Amerikan lännestä, rodeokulttuurista, cowboyista ja vertaansa vailla olevista maisemista tulevat mieleen. Asuntokauppa ei ole mikään ala, jossa asuntokauppa on perustavaa laatua oleva agenttipätevyys. Luksusmarkkinat tällaisille paikoille vaativat erityistä ymmärrystä ja osaamista. Näyttää siltä, että Engel & Völkers on nyt hoitanut sen.