Virtuaaliset avoimien ovien kierrokset: turvallinen vaihtoehto kiinteistönvälittäjille COVID-19-kriisin aikana

NAR: n uusimman Economic Pulse Flash-tutkimuksen mukaan Asunnonostajien kiinnostus on vähentynyt koronavirusepidemian vuoksi, ja Capital Economicsin mukaan kotimyynti laskisi vuoden 2020 toisella neljänneksellä noin 35 prosenttia vuoden 2019 loppuun verrattuna. Sulkutoimenpiteiden ja sosiaalisen etääntymisen vuoksi monet kiinteistönvälittäjät joutuivat lopettamaan avoimien ovien ja muiden henkilökohtaisten liiketapojen pitämisen.

Näissä olosuhteissa kiinteistönvälittäjät, jotka haluavat edelleen pitää avoimia taloja ja kommunikoida potentiaalisten ostajien kanssa, voivat käyttää erilaisia verkkotyökaluja virtuaalimatkoille ja 360° visuaalisille esityksille – joko videolle tai valokuvalle.

Google Street View-sovellus, jossa on sisäänrakennettu 360 asteen kamera, on saatavilla sekä iOS: lle että Androidille, ja sen avulla voit kuvata ympäröivää maailmaa ja julkaista sen Google Mapsissa. Voit käyttää sitä ominaisuus ympärillä ominaisuuksia ja esillä julkisia nähtävyyksiä tahansa kohde ympäri maailmaa.

Toinen sovellus, P360 Business, antaa yrityksille mahdollisuuden luoda virtuaalimatkoja, lead generation, ja muita työkaluja parantaa asiakkaan tavoittaa. P360 Business-ohjelmalla suunniteltuja virtuaalimatkoja voi jakaa Facebookiin, Twitteriin ja muihin sosiaalisiin verkostoihin. Muita ominaisuuksia ovat helppo upottaa mihin tahansa verkkosivustoon, katsella kierroksia virtuaalitodellisuudessa, luoda hotspotteja ja linkittää panoraamoja karttoihin, Tasainen maksut, ja peruuttaa milloin tahansa.

Momento360 toimii jokaisen kameran kanssa ja voit tallentaa 360° kuvia ja videoita kaikki yhdessä paikassa, kaikki selaimestasi, sitten luoda albumeja ja virtuaalikierroksia ja jakaa linkkejä mille tahansa alustalle.

Jos et halua ladata sovelluksia, voit käyttää älypuhelimen kameraa videoiden kuvaamiseen. Voit käyttää ilmainen video editointi ohjelmisto antaa tuotannoille kasvojenkohotuksen, tai käyttää ammatillista ohjelmistoa lisätä erikoistehosteita, musiikkia, tekstityksiä, parantaa laatua, ja paljon muuta. Helpoin tapa edetä, kuitenkin, on lähettää suorana-ominaisuus saatavilla Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, ja muut sosiaalisen median verkot. Virtuaalisia kokousalustoja, kuten zoomia ja Gotomeetingia, on käytetty menestyksekkäästi myös avoimien ovien verkossa. Muita vaihtoehtoja voivat olla Skype ja WhatsApp.

Jo koronaviruskriisin aikana netissä on useita yrityksiä esittelemässä avoimien ovien listauksia, eikä pelkästään.

Virtual Open House tarjoaa erilaisia paketteja joko Zillow listauksia ja videoita ladata YouTubeen, Facebook, ja muilla alustoilla. Ne tarjoavat palveluja vain Floridan Flaglerin, Volusian ja St. Johnsin piirikunnille.