Top 5 Kiinteistöjen Tietokantaohjelmisto

Digitalisaatio on vallannut lähes kaikki alat ihmisen aikoina, kiinteistöt eivät ole poikkeus. Kiinteistötietokanta-ohjelmisto yksinkertaistaa tiedonhallintaa, ottaa käyttöön tehokkaita analysointityökaluja, antaa tarkkoja statiikkaa ja tietoa markkinatoiminnasta. Lisäksi se helpottaa myös asiakashallintaa, kiinteistöluetteloita ja taloushallintoa. Kaikki luetellut ominaisuudet toimivat kumulatiivisesti kannattavien strategioiden rakentamiseksi ja järkevien päätösten tekemiseksi.

Markkinoilla on suuri valikoima valmiita Kiinteistöohjelmistoja, mutta jos haluat nauttia erinomaisesta kokemuksesta, räätälöidyt ratkaisut saattavat sopia yrityksellesi paremmin.

On kuitenkin sanomattakin selvää, että valmiilla ohjelmistoilla on etunsa. Tässä on luettelo 5 kiinteistötietokanta ohjelmisto niiden yksinoikeudella ominaisuuksia ja hinnoittelu suunnitelmia.

Käytä
Yksinomainen kiinteistötietojen hallintaohjelmisto, Avail on web-pohjainen alusta, joka toimii pilvessä. Se sopii parhaiten kiinteistöjen omistajille, jotka vuokraavat usein ja suurelta osin.

Alusta tarjoaa mahdollisuuden mainostaa vapaita kiinteistöjä kaupallisilla verkkosivustoilla, kuten Apartments.com, auttaa ylläpitämään yhteyksiä vuokralaisten kanssa, heidän salkunhallintaansa ja eksklusiivista segmenttiä luomaan erottuvia portaaleja.

Käytä tarkistaa legitimiteetti vuokralaisten kautta TransUnion, tarkistaa niiden taustahistorian, koulutustaso, ja luottoraportteja. Se tarjoaa myös mukautettuja malleja vuokrasopimuksille, jotka lakimiehet tutkivat ja valtion virastot hyväksyvät.

Hinnoittelu suunnitelmat: käytä tarjoaa palveluja niinkin alhainen kuin $5 / kuukausi ja on myös ilmainen versio. Yrityksen hinnoittelusuunnitelma on saatavilla pyynnöstä.

Buildium
Automatisoidusta käyttöliittymästä tunnettu Buildium on maailmanlaajuisesti tunnettu kiinteistötietokantaohjelmisto. Se tarjoaa integroidun kojelaudan, joka erottelee tiedot kaikista ominaisuuksista yhdellä käyttöliittymällä helpottaen analysointia ja niiden valvontaa.

Samanlainen Avail, se mahdollistaa myös kiinteistöjen hallinta, vuokra majoitus sovelluksen valvonta, vuokralleottaja seulonta, ja niihin liittyvät taloushallinta. Perusteellisen taustatarkastuksen ja vuokranantajan hyväksynnän jälkeen Buildium lähettää tapaamisesta räätälöidyn ilmoituksen ja ohjeet. Kiinteistömarkkinat voidaan tehdä Buildium sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook ja kaupalliset sivustot, kuten Zillow, Craigslist, Facebook Marketplace, ja Zumper.

Kiinteistömajoitusasioiden säilyttämisen lisäksi Buildium hoitaa myös kunnossapidon yksityiskohdat, kuten vaaditut remontit, myyjän ehdotukset, niiden yksityiskohdat ja maksutiedot tehdystä työstä.

Hinnoittelu suunnitelmat: se on saatavilla ilmainen kokeiluversio lyhyen aikaa, ja hinnoittelu suunnitelmat alkavat $50 kuukaudessa.

Turbotenantti
Turbotenantti on SaaS-työkalu kiinteistönhoitoon. Viime aikoina, se on saanut valtavasti arvostusta sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Alusta tarjoaa päästä päähän viestintää omistajan ja vuokraajan välillä.

Siinä on säännös avoimien kiinteistöjen päivittämisestä kuvilla, yksityiskohdilla, ehdoilla ja ehdoilla, minkä jälkeen mainostetaan alustoilla, kuten Realtor.com, Rent.com, ja Apartments.com.

Hyväksymisen jälkeen vuokralaisilla on mahdollisuus tehdä verkkomaksuja laskuilla laillisuuden merkiksi. Maksuhistoria ja muistutukset ovat joitakin muita tämän Alustan eksklusiivisia ominaisuuksia.

Hinnoittelusuunnitelma: Turbotenant tarjoaa sekä ilmaisen version että ilmaisen kokeiluversion. Hinnoittelu suunnitelmat ovat saatavilla $35 / kuukausi.

Hemlaani
Hemlane on laajalti tunnettu kattavista vuokralaisten seulontamenettelyistään, ja se on yksi luotettavimmista kiinteistötietokantaohjelmistoista. Siinä on yksityiskohtainen selvitys hakijan taustatarkastuksesta ja yksityiskohtainen rikos-ja häätöhistoria, jos sellaisia on.

Muiden alustojen tapaan Hemlanessa on automatisoituja ominaisuuksia, kuten vuokraussovelluksia, integroituja mainoksia, sähköpostiseurantaa maksamiseen ja ylläpitoon.

ResMan
Yhdessä muiden automatisointi ominaisuuksia kiinteistötietokanta ohjelmisto, ResMan auttaa parantamaan vuokraajan luottoraportteja välittämällä yksinomainen raportti luottotoimistoille niiden maksutapoja.

Turbotenant vähentää manuaalista työtä, joka tarvitaan asiakkaiden kanssa asioimiseen automatisoiduilla hakulomakkeilla, räätälöityjen vuokralaisten seulontaan asetettujen suodattimien kautta, zoom-tai skype-tapaamisiin paremman kommunikaation aikaansaamiseksi, minkä jälkeen hakemus hyväksytään itse alustalla. Se on vankka kirjanpito ominaisuus samoin.