Top 10 Ohjelmistot Vuokranantajille

Yrittäminen pitää kirjaa kaikesta käsin voi olla ylivoimaista jopa kokeneimmille vuokranantajille. Tee yksikin virhe, ja onnettomat vuokralaiset voivat saada avoimet työpaikat nousemaan, mikä ajaa kassavirran alas. Niinpä avain kannattavan kiinteistösijoituksen pyörittämiseen on löytää oikea vuokranantaja-ohjelmisto, joka helpottaa elämää.

Kuitenkin, löytää täydellinen isännöintiohjelmisto hallita ominaisuuksia voi olla aikaa vievää työtä. Onhan se eri asia löytää oikea ohjelmisto, mutta on niin paljon enemmän, että on otettava huomioon, kun alkaa investoida uuteen isännöintiohjelma. Ei hätää. Olemme täällä tehdäksemme prosessista sinulle mahdollisimman yksinkertaisen.

Tässä kymmenen parasta vuokranantajien ohjelmistojärjestelmää kiinteistösijoittajille:

Stessa
Stessa yksinkertaistaa vuokrakiinteistöjen taloutta auttamalla vuokranantajia maksimoimaan voitot älykkäällä rahanhallinnalla ja räätälöidyllä raportoinnilla. Se tarjoaa kiinteistösijoittajille ilmaisia taloushallinta-ja raportointityökaluja. Vuokranantajat voivat seurata vuokra-ja sijoitustuloja, luoda räätälöityjä taloudellisia raportteja ja järjestää kiinteistöjen paperityötä yhdessä paikassa. Ilmaiset ominaisuudet antavat sijoittajille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen, ja Stessan valinnaiset premium-palvelut voivat auttaa viemään liiketoimintansa seuraavalle tasolle.
Käytä
Avail tarjoaa piensijoittajalle suunniteltuja ohjelmistoratkaisuja. Siinä on kaksi vaihtoehtoa vuokranantajille: ilmainen suunnitelma, joka sisältää kaiken, mitä uuden vuokranantajan on tiedettävä ammattimaisesta kiinteistönomistajasta, ja rajoittamaton Plus-suunnitelma, joka on täydellinen kokeneemmille vuokranantajille, jotka etsivät lisäpalveluja.
Apartment.com
Tunnettiin aiemmin nimellä Cozy, Apartments.com tarjoaa pienille vuokranantajille ohjelmiston, joka sisältää online vuokrauksen hallintatyökalut ja vuokralaisten seulontaraportteja. Yrityksen tavoitteena on auttaa pieniä vuokranantajia olemaan parempia vuokranantajia ja antaa sekä vuokranantajille että vuokralaisille mielenrauhaa.
TenantCloud
Vuokranantajat ja isännöitsijät, joilla on yksi-500 hallinnoitavaa yksikköä, voivat käyttää Tenantcloudia salkkunsa hallintaan. Vuokranantajat saavat ilmaisen päästä päähän-isännöintialustan, jossa on kaikki yhdessä-ominaisuudet perussuunnitelmassa, joka sisältää vuokratietojen seurannan, vuokranmaksujen lähettämisen ja vastaanottamisen sekä kunnossapidon hallinnan.
Rentec Direct
Rentec Direct keskittyy tarjoamaan vuokranantajien ohjelmistoratkaisuja vuokranantajille ja isännöitsijöille, joilla on pieniä vuokrakiinteistöjä. Vuokranantajilla, joilla on enintään 10 kiinteistöä, on mahdollisuus valita ilmainen ohjelmistoversio, ja yhtiö voi myös tarjota isännöintiohjelmistoja ja vuokralaisten seulontapalveluja enintään 5 000 asunnon omistajille.
AppFolio
AppFolio auttaa vuokrakiinteistöjen hoitajia hoitamaan kirjanpidon, huoltopyynnöt, markkinoinnin ja paljon muuta. Se veloittaa aloitusmaksun sekä 250 dollarin kuukausimaksun. Se tarjoaa työkaluja, kuten kirjanpito-ohjelmistoja ja vuokrien perintäjärjestelmiä, palveluja, kuten luotto-ja vuokrahistorian tarkistuksia sekä muokattavia Online-vuokrasovelluksia ja vuokrasopimuksia.
Hemlaani
Hemlane on vuokranantaja seuranta ohjelmistoratkaisu sijoittajille yhdestä 100 vuokra-yksikköä. Se on isännöinti -, vuokra-listaus-ja hakijaseurantapalvelu, joka auttaa vuokranantajia saamaan johtolankoja asuntojen vuokraukseen ja pyörittämään liiketoimintaa sujuvasti. Ilmainen ensimmäisen kuukauden, perussuunnitelma maksaa $36.50 kuukaudessa yhden yksikön, kun taas olennainen suunnitelma tulee korjaus koordinointi ja maksaa $49 kuukaudessa yhden yksikön.
PropertyWare
Propertyware tarjoaa ohjelmistoja yhden perheen vuokranantajille, joilla on yli 250 asuntoa portfolioissaan. Vaikka painopiste on suuremmissa ominaisuuksissa, niiden ratkaisut ovat helppokäyttöisiä yksinkertaisen suunnittelun ja virtaviivaisen käyttöliittymän ansiosta. Se tarjoaa ilmaisen kokeiluversion ja hinnoittelutasot alkaen $250 kuukaudessa, plus kertaluonteinen täytäntöönpanomaksu. Ohjelmisto sisältää ominaisuuksia, kuten vuokralaisten markkinointia ja seulontaa, verkkomaksuja, tarkastuksia, myyjäportaaleja ja kunnossapidon projektinhallintaa.
Buildum
Buildium sopii parhaiten vuokranantajille tai isännöitsijöille, joissa on vähintään 50 yksikköä. Yhtiö on erikoistunut erilaisiin omaisuuslajeihin, kuten asuinkiinteistöihin, opiskelija-asuntoihin ja kohtuuhintaisiin asuntoyhteisöihin. Hinnoittelu alkaa $50 kuukaudessa jopa 20 yksikköä ja on jaettu kahteen tasoon, olennainen ja kasvu. Buildiumilla on lisämaksuja esimerkiksi verkkomaksuista ja sähköisestä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta.
Yardi Breeze
Yardi Breeze on yksinkertainen ohjelmistoratkaisu vuokranantajille ja isännöitsijöille, jotka tarvitsevat apua toiminnan sujuvoittamisessa. Yardi on erikoistunut asuinyksiköihin, kaupallisiin yksiköihin ja sekakäyttöisiin rakennuksiin sekä palvelee pieniä ja keskisuuria salkkuja. Breeze alustan hallintaan salkkujen tarjotaan kaksi hinnoittelutasoa: Breeze, alkaa $1 per yksikkö kuukaudessa, ja Breeze Premier, alkaa $2 per yksikkö kuukaudessa.
Kuten näette, on olemassa paljon ohjelmia, joiden avulla voit hallita tehokkaasti vuokra-kiinteistöjäsi. Löytää oikea ohjelma on yhtä tärkeää kuin löytää oikea ominaisuus laittaa se. Mieti kaiken läpi, kun teet tämän päätöksen ja voit olla matkalla tulossa onnistunut vuokranantaja!