Sosiaalinen Media keskeisenä välineenä kiinteistöjen myynnissä COVID-2019-aikana

Koska kaupankäynti henkilökohtaisesti on nyt vaikeaa, yrittäjät vihdoin näkevät sosiaalisen median arvon ja kääntyvät erilaisten kanavien puoleen tavoittaakseen kuluttajat – sosiaalinen media on kaikista joustavin ja edullisin.

Maaliskuuta 2020 Yhdysvaltain kotimaan turvallisuuden ministeriö on julkaissut neuvoa-antavan muistion keskeisten INFRASTRUKTUURITYÖNTEKIJÖIDEN tunnistamisesta COVID-19-vastatoimien aikana. Dokumentissa Kiinteistönvälittäjät tunnistetaan keskeisiksi työntekijöiksi. Tässä asiakirjassa määrätään muun muassa, että ” kaikkien tulisi noudattaa CDC: n sekä valtion ja paikallishallinnon virkamiesten ohjeita tautien leviämisen rajoittamiseen tähtäävistä strategioista. Työntekijöitä olisi kannustettava työskentelemään mahdollisuuksien mukaan etänä ja keskittymään ydinliiketoimintaan. Muiden kuin pakollisten henkilöiden toimintaa olisi lykättävä siihen asti, kunnes normaali toiminta aloitetaan uudelleen.”

Kiinteistönvälittäjät löytävät vaihtoehtoisia tapoja ottaa yhteyttä asunnonostajiin henkilökohtaisen toiminnan rajoitusten vuoksi. Sosiaalinen media on nyt olennainen tapa tavoittaa asiakkaat, mutta se vaatii aikaa, vaivaa ja erilaisia strategioita jokaiselle alustalle. Usein on vaikea päättää, mitkä sosiaalisen median huippusivustot toimisivat kullekin agentille parhaiten. Tässä vinkkejä sosiaalisen median tehokkaaseen käyttöön:

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva sosiaalisen median verkosto
Päätä muoto, jonka haluat välittää päivitykset mahdollisille ostajille. Vaikka kaikki mahdollistavat sekä visuaaliset että tekstipäivitykset, toiset keskittyvät enemmän kuviin, kun taas toiset toimivat paremmin tekstin kanssa.

Esimerkiksi Facebook on maailman suurin sosiaalinen verkosto, jolla on 2,45 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää Q3 2019: stä lähtien. Yhtiön mukaan yli 48 prosenttia sen mainostuloista tulee Yhdysvalloista ja Kanadasta, vaikka yhteisöpalvelujen kokonaiskäyttäjistä vain 10 prosenttia tulee näistä maista. Mielenkiintoinen tilasto on myös se, että 74 prosenttia sen käyttäjistä on suurituloisia. SproutSocial index paljasti, että 89% markkinoijat käyttävät Facebook niiden tuotemerkin markkinoinnin ponnisteluja. Kiinteistönvälittäjien olisi siis järkevää valita Facebook markkinointikanavaksi.

Facebook kannustaa käyttäjiä jakamaan kaikenlaista mielekästä ja mukaansatempaavaa sisältöä, ja jokaisella yrityksellä on sisältöstrategiansa. Jotkut keskittyvät pääasiassa videoon – 99 yrityksen mukaan Facebookista katsotaan päivittäin 100 miljoonaa tuntia videota – kun taas toiset jakavat linkkejä artikkeleihin, tekstipäivityksiin tai teksti-ja kuvapäivityksiin. Viesteissä, joissa on kuva, syntyy enemmän sitoutumista kuin yksinkertaisissa teksteissä. Video sen sijaan näyttää menestyvän paremmin, ja suorat videolähetykset ovat monelle yritykselle tehokkain väline.

Live video on tulossa tärkeä työkalu sosiaalisen markkinoijat, ja 42% heistä on jo kehittänyt strategian Facebook Live (SproutSocial)
70% markkinoijista käyttää Facebook Liveä uuden yleisön tavoittamiseen (99 yritystä)
Facebook livelähetysten päivittäinen katseluaika kasvoi 4x vuoden aikana, ja Facebookissa joka viides video on nyt suora lähetys (Facebook 2020 Insights)Facebook
Näiden argumenttien perusteella tässä on joitakin näkökohtia, jotka on otettava huomioon, kun valitset sosiaalisen verkoston kiinteistöbisneksellesi:

Kuinka suosittu verkko on? Ajattele aktiivisia kuukausikäyttäjiä yleiskäyttäjien yli. Toisin sanoen, mikä foorumi tavoittaa suurimman yleisön? Täällä kannattaa myös harkita, jos kohdistaa paikallisille tai kansainvälisille markkinoille.
Mikä on tv: n kihlaus? 74% käyttäjistä on Twitterissä saada ja jakaa uutisia, koska alusta on suositumpi toimittajien ja julkkisten keskuudessa. Facebookia käytetään ystävien, perheen, työkavereiden ja ryhmien kanssa, kun taas Instagram-palvelua käytetään kuvaushetkiin ja tarinoihin.
Mikä on sisältöstrategiasi? Millaiseen sisältöön kannattaa keskittyä? Vaikka Facebook saa yli 8 miljardia keskimäärin päivittäin video katselua, onko luoda videosisällön järkevää yrityksesi? Jos 85% Facebook-käyttäjistä katsoo videoita, joissa ääni on pois päältä, onko videosisältösi riittävän vakuuttava, jotta he käynnistävät äänen kuullakseen viestisi?
Onko sinulla somekalenteria? Jokainen sosiaalinen media on erilainen yleisö, ja aika ja taajuus sinun pitäisi lähettää päivityksiä vaihtelevat. Onko sosiaalisen median kalenteri integroitu osaksi sisältöstrategiaasi?
Onko sinulla sosiaalisen median johtaja, joka vastaa kommentteihin ja on yhteydessä kuluttajiin ajoissa ja arvovaltaisesti, vai aiotko hallita tiliä itse? Sosiaalisen median johtaja on tunnettava kaikki näkökohdat markkinoinnin ja teollisuuden antaa pakottavia vastauksia, jotka eivät vahingoita tuotemerkin.
Suunnitteletko sosiaalisen median mainoskampanjoita? Mainosten ja tehostettujen päivitysten on oltava merkityksellisiä ja otettava huomioon nykyinen maailmanlaajuinen tilanne.
Nämä ovat vain joitakin yleisiä näkökohtia ajatella, kun päätät, mihin sosiaalisen median verkko keskittyä, Kun siirrät yrityksesi henkilökohtaisesta toiminnasta online outreach. Voit silti tehdä paljon: järjestää virtuaalisia avoimien ovien tapahtumia, julkaista kiinteistökuvia, suunnitelmia, kuvauksia, lähettää alan uutisia, kutsua seuraajasi live-lähetykseen jakamaan kiinteistövinkkejä, ja lista jatkuu.