Ribbon yhteistyössä Sears Groupin kanssa laajentaa käteistarjouksia Houston Marketissa

”Olemme virallisesti laajentaneet Texasin markkinoille lokakuussa, ja olemme jo edistyneet luomaan mielekkäitä suhteita keskeisten jäsenten Texas kiinteistömarkkinoilla, mukaan lukien Sears Group”, sanoi Shaival Shah, toimitusjohtaja Ribbon. ”Tavoitteenamme on tehdä asunnonomistuksesta saavutettavissa rinnakkain Sears Groupin yhteyksien verkoston ja vahvan portfolion kanssa, mikä tekee tästä tehokkaan kumppanuuden kaikille kiinteistöekosysteemissä, mukaan lukien asunnonostajat, välittäjät, myyjät ja lainanantajat.”

Ribbon äskettäin sisäänkäynti Texas tarjoaa sen käteistä tarjoaa ominaisuus tekijöille, antaa heille mahdollisuuden suorittaa ennalta hyväksynnät ja koti arvostukset 24 tunnin kuluessa. Sears Groupin uuden kumppanuuden myötä Ribbon tavoittaa entistä enemmän agentteja, jotka haluavat löytää asiakkaansa unelmakodin reilulla, nopealla ja läpinäkyvällä tavalla.

”Houstonin kiinteistömarkkinat kukoistavat. Olemme lyöneet tänä vuonna ennätyksiä hinnoittelussa ja myytyjen asuntojen määrässä, Sears Groupin omistaja Chris Sears sanoi. ”Kumppanuus Ribbonin kanssa avaa uusia ovia mahdollisille asunnonostajille ja murtaa kaikki esteet, joita he saattavat kohdata kilpailluilla markkinoilla. Odotamme innolla myönteisiä vaikutuksia ja mahdollisuuksia, joita saavutamme Ribbonin kanssa kumppaninamme.”

Ribbon toimii Texasissa, Pohjois-Carolinassa, Etelä-Carolinassa ja Tennesseessä ja aikoo laajentua useisiin uusiin paikkoihin Q4: ään ja sen ulkopuolelle. Ribbon on vuonna 2017 tapahtuneen perustamisensa jälkeen auttanut yli 20 000: ta perhettä kodin omistamisessa. Lisätietoja saat osoitteesta www.ribbonhome.com.

Tietoa Kohteesta Ribbon

Ribbon syntyi vuonna 2017 tavoitteenaan luoda tasapuoliset toimintaedellytykset ja parantaa kuluttajien ja kiinteistönvälittäjien kokemusta kodin ostoprosessista. Olemme ryhmä intohimoisia teknologiaasiantuntijoita, talousinnovaattoreita ja kiinteistöalan asiantuntijoita. Tiimimme on rakentanut markkinoiden johtavia yrityksiä ja valvonut yli 20 000 asunnon ostoa ja myyntiä koko uramme ajan. Tulemme yrityksistä, kuten LendingClub, Zillow, Twitter, Kickstarter, Toast, Spotify, Invitation Homes, ja American Homes For Rent.

Ribbon hankki rahoitusta huipputason pääomasijoitusyrityksiltä, kuten Greylockilta, NFX: ltä, Bain Capital Venturesilta, NYCA: lta ja Thomvestilta, sekä velkarahoitusta Goldman Sachsin kautta. Yhtiö toimii tällä hetkellä Pohjois-Carolinassa, Etelä-Carolinassa ja Tennesseessä, ja suunnitelmissa on nopea laajentuminen. Lisätietoja saat osoitteesta www.ribbonhome.com.