Realogy keskeyttää avaimet käteen-ohjelmansa Amazonin kanssa

Realogyn toimitusjohtaja Ryan Schneider sanoi konferenssipuhelussa analyytikoiden kanssa ensimmäisen vuosineljänneksen taloudellisen tuloksen jälkeen, että COVID-19-pandemia ja uudet sosiaaliset etäännytysprotokollat tarkoittavat, että ohjelman arvo on vähentynyt.

Ohjelma tarjosi joitakin suuria etuja ostajille, koska ne, jotka sulkivat kaupan olivat oikeutettuja jopa $5,000 arvoinen Amazon smart home tuotteet ja muut, liittyvät palvelut, kuten huonekalujen kokoonpano ja yleismies palvelut.

Mutta arvolupaus, joka perustuu kotipalveluihin ja asennuksiin, ei ole nykyisen ajan tasalla, Schneider sanoi.

”Meillä ja Amazonilla oli päätöskohta seuraavasta vaiheesta huhtikuussa”, Schneider kertoi sijoittajille. ”COVID-maailmassa, suoraan sanottuna, ei ollut järkeä jatkaa sitä pilottia.”

Ohjelma oli ollut saatavilla 15 Yhdysvaltain kiinteistömarkkinoilla, mutta nyt se on keskeytetty väliaikaisesti, Schneider sanoi. Mutta se ei tarkoita, etteikö avaimet käteen käynnistyisi uudelleen olosuhteiden salliessa, toimitusjohtaja sanoi.

”Me todella pidämme avaimet käteen-pilottiohjelmasta, mutta törmäsimme [pandemiaan], joka oikeastaan vain katkaisi ydinlupauksen tavallaan pois solassa”, hän sanoi.

Nyt Schneider sanoi Realogyn keskittyvän uudempiin lyijysukupolven mahdollisuuksiin, kuten AARP-ohjelmaan, jonka avulla AARP: n jäsenet voivat ansaita cash-back-palkintoja tai bonuksia, kun he ostavat tai myyvät kodin Realogian agentin kautta. Schneiderin mukaan yhtiö on jo sulkenut useita liiketoimia ohjelman kautta, vaikka se on ollut toiminnassa vasta kuusi viikkoa.