Miten parantaa työntekijöiden viestintää vihreässä yrityksessä

Olemme keskustelleet laajasti ympäristöystävällisen yrityksen johtamisen ansioista. Harvard Business Schoolin kirjoittaja ja toimittaja Dina Gerdeman kirjoittaa, että valitettavasti on vaikea hyväksyä sitä, että vihreitä yrityksiä on hyvin vaikea johtaa kannattavasti.

Sinun täytyy todella tuoda peli, Jos haluat ajaa onnistunut ympäristöystävällinen yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijät on saatava mukaan. Minkä tahansa ympäristöystävällisen yrityksen kohtalo on viime kädessä sitä pyörittävien työntekijöiden käsissä. Et voi saada heitä tekemään työtään hyvin varmistamatta, että he kommunikoivat keskenään kunnolla.

Suuri viestintä on avain menestyksekkääseen ympäristöystävälliseen liiketoimintaan
Säännöllinen yhteydenpito työntekijöihin on ratkaisevan tärkeää ympäristöystävällisen yrityksen menestykselle. Et voi johtaa menestyvää vihreää yritystä ja edistää ympäristönsuojelua, jos et varmista, että työntekijäsi kommunikoivat oikein.

Liiketoiminnan kasvaessa sisäinen viestintä muuttuu haastavammaksi. Siksi on tärkeää tehdä kaikki mahdollinen sen varmistamiseksi, että oikeat ihmiset saavat viestin oikeaan aikaan.

Tässä artikkelissa, opit yleisimpiä tekniikoita, jotka auttavat parantamaan työntekijöiden viestintää yrityksen sisällä. Aloitetaan.

1. Ota käyttöön kuukausittainen sähköposti sisäinen uutiskirje
Olemme puhuneet aiemmin useiden ympäristöystävällisten markkinointistrategioiden eduista. Yksi niistä liittyy käyttämällä email markkinointi. Kuitenkin, sähköposti voi olla yhtä tärkeää kommunikoida sisällä vihreä yritys kuin tavoittaa uusia asiakkaita.

Kuukausittainen uutiskirje on yksi tehokas tapa jakaa tietoa työntekijöille. Tämän tiedotteen pitäisi tarjota erilaisia muutoksia käytäntöihin, merkittäviä päivämääriä, terveys & turvallisuus vinkkejä. Sen lisäksi, voit ominaisuus työntekijä kuukauden ja jopa isäntä kilpailu viihdyttää työntekijöitä.

Nämä uutiskirjeet voidaan luoda sähköpostin jakelua tai tulostaa.

2. Käytä sähköpostin allekirjoitusta sisäisten uutisten ilmoittamiseen
Sähköpostin allekirjoitusgeneraattorin hyödyntäminen yrityksen sisällä tapahtuvaan viestintään on välttämätöntä organisaatioille, joilla on suuri määrä työntekijöitä. Tämä allekirjoitus auttaa paitsi tekemään keskusteluista henkilökohtaisempia ja inhimillisempiä, ylläpitämään ammattitaitoa noudattamalla liiketoimintastandardeja, mutta myös ilmoittamaan kaikille uusimmista yritysuutisista.

Miksi tämä sähköpostin allekirjoitus on niin tärkeä?

Useimmat työntekijät yleensä sivuuttaa pohjan useimmat sähköpostiviestit, koska he uskovat, että ei ole mitään tärkeää säännöllisesti yrityksen sisäinen ilmoitus. Siksi, voit käyttää hyvin suunniteltu sisäinen sähköposti allekirjoitus antaa heille syyn osallistua. Koska he näkevät, että olet lisännyt jotain houkuttelevaa alareunassa sähköpostin, mahdollisuudet ne klikkaamalla puhelun toimia tai linkkejä kasvaa.

Jos lisäät mainosbannerin, kuvasto jättää varmasti vaikutuksen. Sen lisäksi, toistuva luonne nähdä jotain ja edelleen todennäköisesti huomataan, muistetaan, ja toimii.

Sähköpostisi allekirjoituksessa voit ilmoittaa yritysjuhlista, koulutusmahdollisuuksista, tärkeistä kokouksista, sisäisistä työpaikoista, henkilöstön tunnustamisesta jne.