LGBTQ + Real Estate Alliance valitsee RESAAS valta lähetteet kaikille jäsenille

RESAAS Services Inc. (TSX-V: RSS, OTCQB: RSASF), teknologia-alusta kiinteistöalalla, on ilo ilmoittaa, että LGBTQ+ Real Estate Alliance on valinnut RESAAS talon jäsen asian liiketoiminnan ja johtaa optimointipalveluja koko Pohjois-Amerikassa.

Kesäkuussa 2020 perustettu Alliance on all inclusive-organisaatio, joka on omistautunut valtuuttamaan LGBTQ+ – yhteisön tiellä kohti kodinomaisuutta. Liittoumalla on yli 50 lukua Yhdysvalloissa ja Puerto Ricossa.

”Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta esitellä jäsenillemme uusinta teknologiaa ja järkeviä ratkaisuja, joita RESAAS tarjoaa globaalin rajapintansa kautta. Lisätään heidän yrityksensä sterling maine ja tämä sopii erinomaisesti Allianssille”, sanoi LGBTQ+ Real Estate Alliancen toimitusjohtaja Ryan Weyandt. ”RESAAS-alustan avulla Allianssi voi toimittaa todistetun ja organisoidun suositteluratkaisun jäsenillemme ja jäsenillemme. Se antaa myös jäsenillemme mahdollisuuden osallistua yli 450 000 hengen vahvuiseen lead-sukupolven yhteisöön. Olemme innoissamme jatkaessamme edunvalvontatehtäväämme RESAASIN rinnalla, mahdollistaen molempien organisaatioiden tunnettuuden, jäsenyyden, läheteliiketoiminnan ja toimialan arvon kasvattamisen yhdessä.”

Allianssin jäsenet, jotka haluavat päivittää RESAAS Premium hintaan 50 dollaria/kuukausi, tai RESAAS Ultimate hintaan 100 dollaria / kuukausi, nauttivat etuoikeutetusta pääsystä eksklusiivisiin lähetemahdollisuuksiin. Marraskuun 21.päivänä 2020 tehdyn vuoden mittaisen uusittavan sopimuksen mukaan tuotot jaetaan RESAASIN ja Allianssin kesken, joka aikoo käyttää osuutensa apurahojen myöntämiseen ja taloudellisen tuen antamiseen uransa aloittaville agenteille.

”RESAAS on maailmanlaajuinen kiinteistöyhteisö kaikille välittäjille kaikista välittäjistä kaikissa maissa. Uskomme osallisuuteen ja olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä LGBTQ+ Real Estate Alliancen kanssa”, sanoi RESAASIN toimitusjohtaja Tom Rossiter. ”RESAAS tarjoaa Allianssin jäsenille palkitun referral-alustamme, joka tuottaa tietoa asuntojen kysynnästä, muuttotrendeistä ja muuttotavoista.”

RESAAS liittyy muihin kiinteistöalan vakiintuneisiin organisaatioihin, joiden kanssa allianssi on solminut strategisia suhteita. Näitä ovat Engel & Völkers real estate brokerage, Realogy Franchise Group, Truist Mortgage ja First American Title.

Tietoa LGBTQ + Kiinteistöallianssista

LGBTQ+ Real Estate Alliance on 501 (c)6 voittoa tavoittelematon omistettu valtuuttaminen LGBTQ+ yhteisö tiellä homeownership kuin myös puoltaa puolesta yhteisön asuntokysymyksissä. Kesäkuussa 2020 perustettu allianssi on all inclusive-järjestö, joka pyrkii parantamaan jäsentensä työelämää julkisuudessa näkyvän Allianssi-Suositteluyhteisön kautta. Liittouma alkoi hyväksyä jäseniä lokakuussa 2020 ja sillä on yli 50 lukua Yhdysvalloissa ja Puerto Ricossa. Lisätietoja: realestatealliance.org.

Tietoa kohteesta RESAAS Services Inc.RESAAS on teknologia-alusta, jonka avulla kiinteistönvälittäjät, franchising-yritykset ja yhdistykset voivat tuoda reaaliaikaista viestintää, uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ainutlaatuista dataa edustajilleen maailmanlaajuisesti. Vieraile www.resaas.com lisätietoja.