Kodinrakentaja Lennar luoda suurin 3D-painettu kotiyhteisön Austin

Builder, yksi suurimmista Yhdysvalloissa, sanoi korkean teknologian rakennusmenetelmä auttaa sitä voittamaan joitakin työvoiman ja materiaalien puute, jotka ovat vaikeuttaneet rakennusalalla viime 18 kuukautta.

3D-tulostetut kodit ovat paitsi nopeampia rakentaa, myös halvempia valmistaa. Austiniin suunnitellun yhteisön on määrä murtautua vuonna 2022, ja siihen kuuluu 100 3D-Tulostettua kotia.

”Työvoimapula ja materiaalipula ovat kaksi suurinta tekijää, jotka työntävät unelman kodinomaisuudesta monien Amerikkalaisperheiden ulottumattomiin”, sanoi Len(x): n puheenjohtaja Eric Feder lausunnossaan. ”Lennar on aina laajentanut teknologisten innovaatioiden rajoja pitääkseen laadukkaat kodit kohtuuhintaisina ja 3D-tulostus on äärimmäisen rohkaiseva lähestymistapa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Iconin kanssa kehittääksemme ratkaisuja tulevien vuosien haasteisiin.”

Amerikkalaiset ovat jo lämmenneet ajatukselle 3D-tulostetuista kodeista. Tuoreessa tutkimuksessa realtor.com, 66% 3,000 kuluttajat, ja 75% millennials, sanoi mielellään harkita asuu 3D-tulostettu kotiin.

Lennarin mukaan sen 3D-tulostetut kodit tulevat olemaan sekä kestäviä että energiatehokkaita. Se lupasi myös pystyvänsä rakentamaan ne nopeammin kuin perinteiset kodit. Iconin Vulcan-rakennusjärjestelmällä voidaan luoda jopa 3 000 neliömetrin kokoisia koteja, jotka on rakennettu koodin mukaan. Startup sanoi, että sen seinäjärjestelmä ja materiaalit ovat vahvempia ja kestävät pidempään kuin perinteiset Rakennusmateriaalit ja kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita. Se lisää, että sen kodit voidaan rakentaa suurella nopeudella ja korkeilla mittakaavoilla.

ICON co-perustaja ja toimitusjohtaja Jason Ballard sanoi, että uusi 3D homes tulee olemaan ”vedenjakaja hetki historiassa yhteisön laajuisen kehityksen”.

”ICON on olemassa vastauksena globaaliin asuntokriisiin ja laittaaksemme teknologiamme palvelemaan maailmaa”, hän sanoi. ”Rakennusalan 3D-tulostus ei ainoastaan tuota laadukkaampia koteja nopeammin ja edullisemmin, vaan tulostinlaivastot voivat muuttaa tapaa, jolla kokonaisia yhteisöjä rakennetaan parempaan suuntaan. Yhdysvalloissa on noin viiden miljoonan uuden kodin vaje, joten tarjontaa on lisättävä nopeasti laadusta, kauneudesta tai kestävyydestä tinkimättä.”