Instagram-kuvauksissa nukkuville kuuluisille agenteille herätys

Pari vuotta sitten bongasin kymmenisen senttiä huipputoimistoja/agentteja Instagram-palvelun avulla. Tänään ajattelin, että olisi mielenkiintoista nähdä, miten nuo entiset tähdet ovat joko edenneet tai flopanneet sosiaalisen median markkinointiponnisteluissaan. Tästä tulee hauskaa joillekin, ja herätys muutamalle agentille, joilla oli mahdollisuus sosiaalisen median markkinointimenestykseen, mutta vain mokasi sen.

 

Instagram-Voittajat
Parin viime vuoden aikana olemme raportoineet parhaista käytännöistä käyttää sosiaalista mediaa kiinteistöihin kymmeniä kertoja. Spotlight post keskityn tänään on vain Mailin merkki nähdä, missä jotkut merkittävät toimijat ovat kannalta hyväksyä uusia strategioita laajentaa tuotemerkkejään, ja tarjoaa teräviä ja mielekästä sisältöä niiden jälkeen. Kuten näet alla, useimmat ovat vain maksamalla tyhjiä lupauksia ja luoda Instagram paikkamerkki. Todellinen sitoutuminen on lähes olematon useimmille profiileille, joilla on suurimmat seuraajat. Maailman surullisin markkinointitarina kertoo” melkein ” voittajasta. Mutta, ennen kuin kahlata joitakin suuria aikaa kiinteistöalan ihmiset sitoutuvat 2021, Katsotaanpa katsomaan syntymässä Instagram markkinointi lahjakkuutta.

Atlantan agentti Glennda Bakerilla on Instagram-palvelussa tänään 60 000 seuraajaa. Kahden vuoden päästä hänellä on puoli miljoonaa. Uskon, että jotkut teistä pystyvät kertomaan minulle syyn tähän mietintöön mennessä.

virasto
Tällä Beverly Hillsin luksuskiinteistöfirmalla oli Instagram-tilillään 192 000 seuraajaa vuonna 2019. Tänään he ovat lisänneet peliään huomattavasti houkuttelemalla 173 000 fania lisää. Mielenkiintoista heidän kanssaan on se, että he ovat tehneet niin muuttamatta tyyliään. Sosiaalisen median tiimi kerrospukeutuu listauksiin ja käyttää muita uusia ominaisuuksia. Olisi mielenkiintoista nähdä heidän jakavan ”kiekkoja” ja muuta tendenssimäistä Insta-hauskuutta.

Chad Carrol
Etelä-Floridan menestynein meklari pyörittelee edelleen Instagram-rakkautta, vaikka hänen rehunsa ei olekaan niin raivokas markkinointikone kuin se voisi olla. Puoli miljoonaa plus-seuraajaa on aika tasaantumispistettä, myönnän. Mutta menestyksen jankuttaminen ei voi mennä niin pitkälle. Alla oleva Caprin osuus saa minut miettimään, onko Chad kirjoittamassa pian yhtä menestyskirjaa. Anteeksi, oli pakko sanoa.

Douglas Elliman
America ’ s juliste child brokerage on kaksinkertaistanut Instagram fanit parin viime vuoden aikana. Ja heidän sosiaalisen median toimijat ovat työpaikkailmoituksia usein ja valikoivasti. Odottaisin kuitenkin paljon enemmän yrityksiltä, joilla on käytössään massiiviset resurssit. Ei kiekkoja, ei todellista innovaatiota tai out of the box-ajattelua? Ei tässä ole kyse fanien lisäämisestä. Ja laittaa ihmisiä näihin ammattilaiskuviin. Ihmisethän asuvat kalleimmissakin taloissa.

Fredrik Eklund
Million Dollar-listauksen Bravo-sivustolla tähti hörppii pitkin satojatuhansia Instagram-faniensa tungosta. Tämä osoittaa, mitä star power voi tehdä brändäyksessä. Eklund, kuten niin monet julkkikset, tuntuu kuitenkin luottavan kauniisiin kasvoihinsa ja suosioonsa. Selfiet ja osakkeet me, me, me, endless me alkavat kyllästyttää somessa. Ehkä Lady Gaga tai Sly Stalone pärjäävät, mutta bisnekset? Minä jahdilla, lomallani, tätä ja tätä, Katso kuinka menestynyt olen … no, ehkä täällä on toinen menestyskirja tekeillä? Annan Fredrikille tämän.hänellä on kauneimmat näkemäni lapset.

Shawn Elliott
Eklundin tavoin tämäkin TV-tähti saa kilometrejä kasvoistaan ja maineestaan. Hän on kuitenkin tuplannut Instagram-seuraamisensa mukavalla otteella. Elliot pommittaa usein seuraajiaan selfieillä, joissa on muun muassa Ron Perlmanin, Jon Voightin ja Sly Stallonen kaltaisia tähtiä. Silti hän olisi tässä häviäjäkategoriassa, jos lähettämisen tiheys ja innovaatiot olisivat ainoat kriteerit. Shawn, joko lisää kuuluisia kavereita, tai luo Kela olla ylpeä silloin tällöin.

Häviäjien Lista
Dusty Bakerin Instagram ei ole käytännössä kadonnut mihinkään sen jälkeen, kun viimeksi postasin aiheesta. Hän on lisännyt noin 4 000 seuraajaa, mutta perhekuvien tai-kuvien lähettäminen parin viikon välein ei ole varsinaisesti Instagram-markkinoinnin dominanssia. Samoin näyttelijä kääntyi agentti Cindy Ambuehl, joka näyttää muuttaneen hänen rehunsa rento afthothing.

Matthew Sweat näyttää puolustuksekseen siltä kuin hän ei olisi koskaan Instagram-kuvassaan keskittynytkään asuntojen myyntiin. Hän on loistava valokuvaaja, ja tämä näkyy edelleen. Mutta nyt ihmettelen, miten valitsin tämän profiilin Instagram-markkinointiin ylipäätään. Katso alta. Tämä on fantastinen Instagram-jako, mutta osaako kukaan kertoa, mikä siinä on vikana? Siinä on potentiaalia massiiviseen sitoutumiseen. Siinä on lähes täydellinen teksti ja sisäänrakennettu kutsu toimintaan. Mikä on vikana, Sweat ei edistänyt tätä kaikella mitä hänellä oli. 200 tykkäystä olisi voinut saada 1 000 uutta seuraajaa. Tällä Instagram-profiililla pitäisi olla puoli miljoonaa seuraajaa.

Toinen todellinen häviäjä Kiinteistöpelien Instagram-markkinoinnissa on Toll Brothers. Kodinrakentajat ovat vain yrityksiä, siinä kaikki. Ja yritykset eivät edes kuulu sosiaalisiin verkostoihin ilman meidän lupaamme,tai upeaa sisältöä, joka on maksettu niiden keräämillä miljoonilla.

Luis Iglesias menetti paljon seuraajia kahden viime vuoden aikana. Näyttää siltä, että toimisto lopetti juuri tämän Instagram-profiilin. On kaksi asiaa, joilla voit todella osoittaa, kuinka vähän välität ihmisten osallistamisesta. Voit olla yhtiö, mikä on tavallaan mitä jotkut meidän ”voittajat” tekevät samoin. Ja, voit hylätä Profiilin tuhansia ihmisiä katsomassa, edes hyvästelemättä. Cmoe on Iglesias, ainakin poistaa vanha tili!