Great Real Estate Management Software Vaihtoehtoja Moderni Asuntojen Johtajat

Asuinkiinteistöjen hallinnassa on oma osuutensa ainutlaatuisista haasteista. Paras tapa vastata näihin haasteisiin on käyttää työkaluja, jotka tekevät päivittäisestä toiminnastasi mahdollisimman stressittömän, ja yksi parhaista tavoista saavuttaa juuri tämä on hyvä kiinteistönhallinnan ohjelmistoalusta, joka on räätälöity asuntojen hallintaan.

Mutta mitä menee hyvä kiinteistönhallintaohjelmisto vaihtoehto modernin asuin johtaja? On niin monia erilaisia ratkaisuja siellä, ja tämä voi ajaa koko kirjo yksinkertaisista alustoista koko resurssien suunnittelu alustoja yritystasolla. Oikean ohjelmiston löytäminen erityistarpeisiisi voi olla joskus ongelma, minkä vuoksi olemme koonneet tämän nopean ja helpon oppaan parhaisiin, moderneimpiin alustoihin asuinkiinteistöjen hoitajille ja vuokranantajille.

Mitä menee suuri Isännöintialusta?
Paljon menee isännöintialustalle. Eri alustat ovat hyviä eri asioita, joista jotkut ovat ihanteellisia kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat markkinoida asuntojen vuokria rahastoyhtiöille, joiden on varmistettava, että tilat pysyvät kunnossa asianmukaisesti. Toiset tarjoavat edelleen back office-tukea operatiivisen henkilöstön johtamiseen. Tämän seurauksena kiinteistönhallintaohjelmat keskittyvät yleensä yhdelle tai toiselle sektorille, ja tämä tarkoittaa, että mikä voisi olla hyvä hallintaympäristö liikekiinteistöille ei ehkä ole paras Asuinkiinteistöille. Itse asiassa hyväkin asuinkiinteistöjen hoitopohja voisi olla ihanteellinen esimerkiksi moniperheisiin asuntoihin, mutta ei yhtä ihanteellinen omakotitaloihin.

Siksi on välttämätöntä, jotta valtava pelikenttä auttaa korostamaan joitakin parhaita hallinnan ohjelmistoalustoja, jotka ovat erityisesti hyvin sijoitettuja asuinkiinteistöjen hallintaan. Siksi olemme tutkineet sektoria löytääksemme tarjouksia, jotka todennäköisesti rasti laatikoita, kun on kyse asuinkiinteistösi hallinnasta. Nämä alustat, vaikka ne ovat erilaisia, kaikki suorittavat joitakin tärkeimpiä tarvittavia tehtäviä, kuten seuranta ja seuranta kiinteistön tilinpäätös, mahdollistaa päivittäisen toiminnan automaatio, ja tarjoaa menetelmiä tai portaaleja viestinnän välillä isännöinnin ja vuokralaisten. Tässä kourallinen parhaita löytämiämme.

Yardi Breeze
Yardi Breeze pystyy käsittelemään paitsi asuinrakennuksia myös liikekiinteistöjä, itsepalvelumarkkinoita ja monia muita kiinteistöjä, joten se tarjoaa runsaasti aikaa ja rahaa säästäviä vaihtoehtoja, koska se pystyy virtaviivaistamaan leasingin ja vuokrien keräämisen lisäksi myös taloudellista raportointia, markkinointia ja ylläpitoa mainitakseen vain muutamia kiinteistönhoitajan ratkaisevia tehtäviä. Käyttäjäystävälliset verkkoportaalit helpottavat kuin koskaan paitsi vuokraajien ja omistajien maksujen seurantaa ja keräämistä verkossa myös mahdollisten uusien vuokralaisten hakemusten täyttämistä ja lähettämistä. Samaan aikaan back-end-tuki online-tukikeskuksen kautta, jossa on rajoittamaton live chat, tekee tämän Alustan vianmäärityksestä helppoa tarvittaessa.

Entrata
Ottaen Alustan palveluna (Paas)-lähestymistavan, Entrate on ainutlaatuinen kiinteistönhallintaohjelmistojen tarjoajien alalla avoimen, yhden alustan suunnittelun ansiosta. Entrata tarjoaa useita verkkotyökaluja, kuten mobiili-ja työpöytäsovelluksia ja-sivustoja, maksujen käsittelyä, kirjanpitoa, asukashallintaa ja vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Avoimen API: n ja kolmannen osapuolen ohjelmistointegraation vankan tuen ansiosta Entrata on asuinkiinteistöjen isännöitsijöiden suosikki, joka haluaa joustavasti valita, millaiset ohjelmistot ja teknologiat heille sopivat.

LeaseHawk
Tunnettu käyttämällä luonnollisen kielen käsittely, tekoäly, ja muut huippuluokan lähestymistapoja, LeaseHawk on suosikki usean perheen asuntojen johtajat, vuokranantajat, ja kiinteistöjen omistajille. Yhdessä ACE virtual leasing Assistantin kanssa leasehawk Performance Platform on saavuttanut useiden korkean profiilin moniperheyritysten luottamuksen sekä markkinoinnissaan että työntekijöissään. Vaihtoehtoja ovat leasing-prosessin optimointi ja vuokrasopimusten sulkeminen paljon nopeammin, mikä helpottaa hallinnointiyhtiösi toimintaa kaikilla tasoilla. Sillä välin, ACE tarjoaa keskustelevan virtuaalinen leasing apua, joka voi kenttä ei vain puhelut, mutta tekstejä ja chatit, vaikka ei ole ketään toimistossa vastata.

ResMan
Vaikka ResMan käytetään usein liikekiinteistöalalla, se on myös tullut erittäin suosittu sijoittajien, omistajien ja operaattoreiden kohtuuhintaisten ja monimuotoisten asuntojen, joten se on hyvä sisällyttää tähän luetteloon. ResMan perustuu yhteen alustaan, joka tähtää intuitiiviseen käyttöön, ja hyödyntää sekä skaalautuvaa että avointa arkkitehtuuria, joka keskittyy kokonaisvaltaisen kiinteistönhallinnan, raportoinnin ja kirjanpidon virtaviivaistamiseen ja pysyy laajennetun tuotevalikoimansa ansiosta erittäin joustavana. ResMan tunnetaan monimutkaisten tehtävien yksinkertaistamisesta hyvin suunnitellun käyttöliittymän ja käyttökokemuksen ansiosta, ja se keskittyy tarjoamaan korkeampaa tehokkuutta ja ajansäästöä kaikissa asuinkiinteistöjen hoitotehtävissä.

TenantCloud
Etsitkö jotain, joka ei vaadi sinua ylläpitämään ja hallitsemaan valtavia määriä digitaalista infrastruktuuria toimistossasi? TenantCloud on vastaus. Pilvipohjainen kiinteistönhallintaratkaisu, joka on ihanteellinen vuokranantajien auttamiseen, jotka haluavat vuokrakiinteistöjensä suoriutuvan parhaalla mahdollisella tavalla, tämä ilmainen ja kattava ratkaisu tarjoaa isännöitsijöille kaikki mahdolliset työkalut, joita he voivat tarvita pitääkseen organisaationsa tulittamassa kaikkia sylintereitä kaikkina aikoina. TenantCloud kattaa lähes kaiken, seulonta hakemuksia, lähettämistä listauksia, kerätä vuokrat internetissä. Tämän lisäksi sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee koko vuokrausprosessista mahdollisimman virtaviivaisen, jotta vuokranantajat saavat parhaan tuoton sijoituksistaan kunnossapidosta backend-kirjanpitoon ja paljon muuta.

AppFolio
AppFolio tarjoaa täydellisen integroinnin ja samalla helpon hallittavan ja intuitiivisen käyttökokemuksen, minkä ansiosta koko asuntoleasing-portfolio on helppo ajaa yhdellä täysin modernilla hallinnointialustalla. Appfoliolla on työkalut, joita isännöintitiimisi tarvitsee pitääkseen sekä asukkaat että omistajat tyytyväisinä tarjoamalla huipputason palvelua. Tämä hallintaympäristö sopii moniin erilaisiin asuinympäristöihin, kuten omakotitaloihin, moniperhekomplekseihin, yhteisöyhdistyksiin ja paljon muuhun. Korostetut ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu seulonta, tuki online-vuokrasopimuksille, sovelluksille ja maksuille, Online-itsepalveluportaalit sekä omistajille että vuokraajille, mobiilitarkastukset, huoltopyynnöt, kirjanpito ja raportointi, irtotavarana tekstiviestit, ja saumaton mobile app connectivity täydentää Appfolion ominaisuuksia.