Etelä-Afrikan suojelualue iskee markkinoille 40 miljoonalla dollarilla

Sky Lodge sijaitsee suojelualueen keskellä ja tarjoaa ylelliset 7 sviittiä sekä kaksi ylellistä huoneistoa. (Andrew Howard / Magic Hills)
Suojelualue on seurausta vuosia kestäneestä suojelutyöstä, jonka tarkoituksena on ennallistaa maisemaa, varmistaa eläinlajien menestyminen ja säilyminen sekä harmittaa laajoja alueita alueella. Suunniteltu vihreäksi ponnistukseksi yhdistettynä ylelliseen leiriin, ominaisuus on ainutlaatuinen äärimmäisyyteen. On kolme taloa, Sky Lodge, Ilangan herraskartano, ja Elsa maalaistalo, joka sijaitsee keskellä koskematonta erämaata ja vuoristomaisemia. Karoon (puoliaavikon) ja vuoristomaisemien yhdistelmä on suorastaan tyrmäävä.

Suojelualueella elävästä äärimmäisen uhanalaisesta Mustasarvikuonosta käytetään hellästi nimitystä ”Pulskat Yksisarviset” (Andrew Howard/Magic Hills)
Residences on yhteensä 24 makuuhuonetta ja 24 kylpyhuonetta, ja lähes kaikki ylellisyyttä mukavuutta voit ajatella. Pääasunnossa on luola, viinikellari, henkilökunnan asuintilat, yksityinen järvi, useita altaita ja kylpylä. Kiinteistöllä on jopa oma yksityinen lentokenttä. Mutta tämän henkeäsalpaavan alueen vetonaula ovat 26 suurta nisäkäslajia, 10 endeemistä lintulajia ja yli 7700 kasvilajia, jotka nyt viihtyvät täällä.

Vision pari, joka loi suojelualue oli yhdistää biodiversum sivustoja hajallaan ympäri aluetta, jotta palauttaa elinympäristö mitä yleisesti kutsutaan ”Big Five” riistaeläimiä, leijonat, leopardit, musta sarvikuonot, Afrikkalainen bush norsut, ja Afrikkalainen puhvelit, jotka ovat niin uhanalaisia.

Ilangan kartano, joka sijaitsee jonkin matkan päässä Sky Lodgesta pohjoiseen, yhdistää ylellisyyden ja SA bush-tunnelman (Andrew Howard / Magic Hills)
Tämän luonnonsuojelun edistyminen on ollut hämmästyttävää. Omistajat ovat jo nähneet laajaa veld-kunnostusta, ja vuonna 2020 Karoo-heinien ja kotoperäisten mehikasvien aktiivinen palauttaminen huonokuntoisimmille alueille on ensisijainen hanke. Ajan myötä, suunnitelma on täysin kunnostaa maa, ja sitten yhdistää tontteja niin, että nämä uskomattomia olentoja voi jälleen vaeltaa vapaasti.

Sky Lodgen pääsalongissa on kaksi takkaa, ylellisiä ominaisuuksia ja lumoava panoraama alueesta. (Andrew Howard / Magic Hills)
Kaupallisella puolella Magic Hills on ollut matkakohde, joka etsii poikkeuksellista. Suojelualueesta on tullut vieraanvarainen kohde yksilöille, pariskunnille ja perheille, jotka haluavat maailmanluokan palvelua yhdistettynä poikkeukselliseen, unohtumattomaan kokemukseen. Majoituspaikalla on valtava arvopotentiaali joko yksityisenä pakopaikkana tai upeana matkakohteena vaativille matkailijoille tai molemmille.