Essential COVID-19 tips markkinoijien on tiedettävä juuri nyt

Maailmanlaajuinen COVID-19-kriisi muuttaa tapaa, jolla teemme liiketoimintaa offline-ja online-tilassa. Yritykset-myös kiinteistöt-joutuvat kamppailemaan jonkin aikaa. Esimerkiksi asuntolainahakemukset romahtivat 24 prosenttia vuoteen 2019 verrattuna, kun taas jälleenrahoitushakemukset kasvoivat 168 prosenttia.

Viimeaikaiset arviot ennustavat, että kotimyynti voi laskea 35% vuosittain tänä keväänä verrattuna vuoden 2019 viimeiseen neljännekseen (Capital Economics). Kiinteistönvälittäjät peruvat avoimien ovien päiviä ja myös ostajan kiinnostus on laskenut, kertoo CNBC: n siteeraama Kansallinen Kiinteistönvälittäjäliitto.

”Talouden suuntaan liittyvä luottamuksen heikkeneminen yhdistettynä COVID-19: n leviämisen torjumiseksi toteutettuihin ennennäkemättömiin toimenpiteisiin, mukaan lukien suuret yhteiskunnalliset etäännytyspyrkimykset valtakunnallisesti, tuovat luonnollisesti runsaasti varovaisuutta ostajien ja myyjien keskuudessa”, sanoi Lawrence Yun, NAR: n pääekonomisti.

Kotimyynti voi laskea 35 prosenttia, kun koronavirus vaanii kevään asuntomarkkinoita, Uusi analyysi kertoo
Useimmat markkinoinnin osa-alueet muuttuvat tai niiden on sopeuduttava olosuhteisiin, joihin emme voi vaikuttaa. Hakukoneoptimoinnin on sopeuduttava kuten kaiken muunkin. Tässä ovat asiat kiinteistönvälittäjien tulisi tietää hakukonemarkkinoinnista juuri nyt:

Useimmat sivustot-lisäksi hallituksen sivustoja, viihde, kustantajat, lääkintätarvikkeet, ja essentials – kokemus lasku verkkoliikenne. Kriisin aikana kuluttajille yhä avoinna olevat keskeiset yritykset näkevät ennennäkemättömän suuren ruuhkan.

1. Päivitä Google My Business – tietosi
Riippumatta luonteesta yrityksesi, tärkeintä tehdä juuri nyt auttaa kuluttajia ja SEO on päivittää Google My Business tiedot:

Muuta aukioloaikoja tai merkitse yrityksesi väliaikaisesti suljetuksi
Muokkaa liiketoimintakuvaustasi ja selitä, miten COVID-19-kriisi vaikuttaa siihen.
Lataa Google My Business-sovellus ja käynnistä viestit, jotta asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä.
Käytä Googlen julkaisuja olennaisten tietojen välittämiseen kuluttajille. Varmista, että COVID-19-sisältö on paremmin havaittavissa asiakkaillesi, käytä uutta COVID-19-päivitystyyppiä Google My Business-kojelaudassasi.
2. Hyödynnä kaava koronaviruksen
Schema.org 7.0 sisältää nyt uuden sanaston, joka auttaa maailmanlaajuista vastausta Koronavirusepidemiaan Erityissanakirjan muodossa, joka yhdistää päivämäärällä leimatun tekstitietojen päivityksen kontekstualisoituihin Web-linkkeihin ja muihin jäsenneltyihin tietoihin, mukaan lukien sijainti. Tämän teknisen SEO-työkalun tarkoituksena on auttaa verkkosivujen omistajia välittämään kiireellisiä kriisitietoja ajoissa ja selkeästi.

3. Luo sisältöä uusien käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi
Enemmän aikaa pysyä kotona, käyttäjät kuluttavat enemmän videosisältöä kuin koskaan ennen. Jos sinulla ei ole videosisältö strategia, on aika aloittaa. Facebook toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin mukaan suurin osa Facebook-palveluista, kuten ääni-ja videopuhelut WhatsAppissa ja Messengerissä sekä Facebook Live-videot, ovat kovassa nousussa. eMarketer korosti, että video on kuluttajien suosimien sisältöjen kärkimuotoja, ja se keskittyy erityisesti Netflixin, Hulun ja Amazon Prime Videon kaltaisiin sivustoihin pääkilpailijoina.

Statistan maaliskuussa 2020 tekemä tutkimus on paljastanut mielenkiintoista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta kodin mediankulutukseen ympäri maailmaa. Kotona oleskelevat ihmiset lukevat enemmän, katsovat enemmän uutisointia, kuuntelevat enemmän äänikirjoja, radiota ja podcasteja sekä käyttävät enemmän aikaa viestipalveluihin ja sosiaaliseen mediaan.

Oikean sisällön ja sisällön jakelualustan valinnan tulisi olla jokaisen markkinoijan prioriteetti. Vaikka esimerkiksi sosiaalinen etääntyminen ja liikkumisrajoitukset monissa maissa ympäri maailmaa pakottavat kiinteistönvälittäjiä perumaan avotalojaan, virtuaalikierroksen järjestäminen on silti mahdollista älypuhelimen kameralla. Muunlaista teknologiaa voi olla saatavilla sijainnista ja paikallisesta lainsäädännöstä riippuen.