ERA REAL ESTATE LAAJENTAA POHJOIS-CAROLINA LÄSNÄOLO KUULUMINEN PESIMÄRYHMÄN

ERA Powered ® joustava brändäys antaa yrityksille mahdollisuuden säilyttää paikallinen brändi-identiteettinsä ja hyötyä ERA ® – brändin koko oppimis -, markkinointi-ja huoltoresursseista.

Osaomistajat Sheila Garcia Holloway ja Suzanne Barber perustivat yrityksen vuonna 2017. Holloway on elinikäinen asukas Jacksonville syvä tuntemus markkinoiden. Barber tuo 21-vuotisen työuransa henkilöstöhallinnon palvelukseen tukemaan yhtiön asiakkaita. Molemmilla on henkilökohtaista kokemusta sotilasperheistä, mikä ainutlaatuisesti asemoi YRITYKSEN tarjoamaan vertaansa vailla olevaa tukea alueelle sijoitetuille sotilasasiakkaille.

Jacksonvillessä sijaitsee Marine Corps Base Camp Lejeune ja Marine Corps Air Station New River. Välitys toimii sotilashenkilöstön tulevat tukikohdista sekä kansallisesti ja maailmanlaajuisesti ympäri maata ja ympäri maailmaa, erityisesti Parris Island Etelä-Carolina, Camp Pendleton San Diego, Calif. ja Quanticossa Virginiassa.

Tiedot:

Pesimäkonserni ERA Powered Real Estate on alueen itsenäinen välitysyhtiö, joka teki vuonna 2019 lähes 143 kauppapuolta.
Mukaan Jacksonville MLS, mediaani myyntihinta on $188,900-ylös 7,9 prosenttia YoY.
Lähtötason kotiin markkinoilla maksaa noin $125,000, useimmat kodit ostettu hinnoiteltu noin $180,000.
Markkinoilla kaupat ovat kasvaneet 34 prosenttia viimeisen vuoden aikana.
Nesting Group ERA Powered Real Estate hyödyntää ERA ® – verkoston tehokkaita agenttien tuottavuustyökaluja ja omia järjestelmiä ja alustoja rekrytoidakseen agentteja yritykseen ja kasvattaakseen markkinaosuuttaan.
Lainaus:

”Yhdessä Sheila ja Suzanne osoittavat intohimoa ja tarkoitusta ihailtavalla omistautumisellaan sotilasasiakkaiden palvelemiseen ja tukemiseen. Tämä näkyy heidän ainutlaatuisista taustoistaan ja asiantuntemuksestaan, joka on vahva erottelija heidän markkinoillaan. Olemme tyytyväisiä, että he päättivät tulla ERA Powered yhtiö. ERA ® – verkoston ainutlaatuinen toimintamalli antaa yrityksille joustavuutta brändäykseen ja mahdollistaa samalla brändin täyden valikoiman markkinointia, palveluita, oppimista ja laajaa suositteluverkostoa uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi ja polttoainekasvun lisäämiseksi. Odotamme innolla yhteistyötä Sheilan ja Suzannen kanssa auttaaksemme heitä rekrytoimaan uusia agentteja ja ajamaan menestystä yritykselleen.”

– Sherry Chris, toimitusjohtaja ERA Real Estate

”Perustimme pesä-konsernin tarjotaksemme poikkeuksellisen kiinteistökokemuksen varusmiehillemme, varusmiehillemme ja heidän perheilleen. Tiesimme, että kasvutavoitteemme toteutuminen edellyttää uudenlaista tukea. Laajentamalla yritystämme kannattavan kasvun kautta voimme palvella enemmän asiakkaita. Olemme innoissamme voidessamme hyödyntää ERA ® – brändin vaikuttavia teknologia-alustoja, kehittyneitä markkinointiohjelmia ja laajaa maailmanlaajuista verkostoa, joka auttaa meitä tavoittamaan enemmän ihmisiä useammassa paikassa kuin koskaan ennen.”

–Sheila Garcia Holloway, välittäjä / omistaja, Pesimäryhmä ERA Powered Real Estate

”Kuulumisemme ERA Real Estate-yhtiöön kasvattaa läsnäoloamme tärkeillä syöttömarkkinoilla hyödyntämällä brändin kollegiaalista luonnetta, kun muodostamme yhteyden ERA ® – tytäryhtiöihin Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Olemme innokkaita maksimoimaan tämän kuulumisen edut saavuttaaksemme uusia virstanpylväitä sotilasasiakkaidemme kanssa ja sen jälkeen.”

– Suzanne Barber, välittäjä / omistaja, Pesimäryhmä ERA Powered Real Estate

Tietoa kohteesta ERA Real Estate
ERA Real Estatessa emme sopeudu muutokseen, vaan luomme sen. Uskomme, että ydinliiketoiminnan arvojamme, yhteistyötä, innovointia, monimuotoisuutta ja kasvua, tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Koska maailmanlaajuinen johtava asuinkiinteistöalan yli 40 vuotta, ERA oli ensimmäinen kiinteistöjen franchising laajentaa kansainvälisesti, ensimmäinen post listauksia verkossa, ja on ainoa kansallinen yritys, joka tarjoaa myyjille Security ® Plan-ohjelma.

ERA Real Estate-verkostoon kuuluu yli 35 000 tytäryhtiötä ja itsenäistä myyntiyhtiötä sekä noin 2 300 toimistoa ympäri Yhdysvaltoja ja 35 muuta maata ja aluetta. ERA Franchise Systems LLC (www.ERA.com), joka ylläpitää ERA-Kiinteistöjärjestelmää, on kiinteistöpalveluja maailmanlaajuisesti tarjoavan Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY) – yhtiön tytäryhtiö. ERA: n kiinteistötiedot löytyvät osoitteesta www.ExploreERA.com.