ERA INFINITY PROPERTIES FUUSIOITUU PRA & COMPANY REALTORSIN KANSSA LUODAKSEEN UUSIA KASVU-JA KANNATTAVUUSMAHDOLLISUUKSIA

ERA Real Estate, Maailmanlaajuinen franchising johtava Realogy perheen tuotemerkkejä, ilmoitti tänään, että ERA Infinity Properties, perustuu Fort Lauderdale, Fla., on fuusioitunut Pra & Company Realtorsin kanssa Pompano Beachilla luoden uusia kasvu-ja kannattavuusmahdollisuuksia Browardin piirikunnassa. Yhdistetyllä yrityksellä, joka säilyttää ERA Infinity Properties-nimen, on nyt lähes 60 edustajaa, jotka vastasivat 42 miljoonan dollarin yhteenlasketusta myyntimäärästä ja 165 liiketoimesta vuonna 2019.

Yhtiö keskittää toimintansa ERA Infinity Propertiesin pääkonttoriin osoitteeseen 1209 E Las Olas Blvd. Agenttikanta puhuu sujuvasti venäjää, espanjaa ja Portugalia, joten yrityksellä on hyvät edellytykset palvella monikulttuurisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

20 vuotta kiinteistöalan veteraani Tom Stravecky toimii vuonna 2018 perustamansa ERA Infinity Propertiesin puheenjohtajana. Varatoimitusjohtajana toimii Paul Atkinson, jolla on lähes 25 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä ja joka perusti PRA & Company Realtors-yrityksen vuonna 2003. Yhdistetty yritys palvelee nyt Fort Lauderdale waterfront ja yhteisöt rannikolla Boynton Beach Brickell, ja lännessä Plantation.

Lähes 185 000 asukkaan Fort Lauderdale on Browardin piirikunnan hallintokeskus ja liike-elämän keskus. Se on kehittynyt yhdistää maailmanluokan ylellisyyttä waterfront living edullisempia kotiin vaihtoehtoja catering ensiasunnon ostajille sisällä 15 kilometrin säteellä keskustasta.

Tiedot:

ERA Infinity Properties sijoittuu nyt kahden prosentin joukkoon kaikkien Fort Lauderdalen kiinteistövälittäjien liiketoimien määrässä, mukaan rannat MLS.
Kiinteistönvälitysuransa alussa Stravecky oli ranta-ja luksuskotispesialisti. Hänellä on myös laaja kokemus uusien rakennushankkeiden kehittämisestä ja konsultoi rakennuttajia ympäri Browardin, Palm Beachin ja Miami-Daden piirikuntia. Ennen siirtymistään kiinteistönvälitykseen vuonna 2002 Stravecky oli operatiivinen johtaja PlanningPlace.com, teknologiaratkaisujen tarjoaja. Hänellä on perustutkinto Bostonin yliopistosta sekä jatko-opinnot Harvardin yliopistosta ja Yale School of Managementista.
Atkinson tuli kiinteistöalalle vuonna 1999 ja sai meklarilupansa vuonna 2003. Tarkalla keskittymisellä talousasioihin, hänet tunnetaan agenttituotannon lisäämisestä managerina, samalla kun hän saavuttaa korkean myyntimenestyksen agenttina. Varhain urallaan, hän sijoittui top 2% REALTORS ® kansallisesti, mukaan EWM Realty. Paul on myös julkaissut ensimmäisen kiinteistönvälittäjän ”taskuoppaan”, The Art & Science of the Real Estate agentin, jota hän käyttää laajasti uusien ja kokeneiden agenttien valmentamisessa kasvattamaan tuotantoaan.
Sekä Stravecky että Atkinson hyödyntävät laajaa alakokemustaan valmentajina. Stravecky on sertifioitu kouluttaja valtakunnallisessa Kiinteistövalmennusyrityksessä Buffini & Companyssa, kun taas Atkinson pyörittää omaa Valmennusyritystään nimeltä Positive Mental Attitudes. He ovat kouluttaneet monia agentteja ottamaan uransa seuraavalle menestystasolle keskittyen liiketoiminnan suunnitteluun ja vastuullisuuteen.
Lainaus:

”Tom ja Paul ymmärtävät, miten tärkeää on luoda yksilöllisiä kiinteistökokemuksia vastaamaan ostajien ja myyjien tarpeita yhteisöissään. Kokeneina kiinteistöjohtajina he ovat hyvissä asemissa palvelemaan monipuolista ja dynaamista Ft: tä. Lauderdalen Tori. He tunnistivat tämän uskomattoman mahdollisuuden yhdistyä ERA ® – brändin alle edistääkseen agenttiensa kasvua ja tuottavuutta. Odotamme innolla yhteistyötä Tomin ja Paulin kanssa auttaaksemme heidän yritystään saavuttamaan uusia menestystasoja.”

– Sherry Chris, toimitusjohtaja ERA Real Estate

”Olemme usein keskustelleet markkinaläsnäolomme laajentamisesta ja kasvattamisesta, mutta koska keskitymme kokeneiden kokoaikaisten agenttien palkkaamiseen ja valtuuttamiseen, Emme löytäneet oikeaa potentiaalista kumppania ennen kuin Paul ja minä aloimme puhua. Oli ilmeistä, että hänellä ja hänen tiimillään on samanlainen työmoraali ja sitoutuminen kiinteistökauppaan kuin meillä. Kun olemme sidoksissa ERA-brändiin, voimme saavuttaa menestystä tarjoamalla luokkansa parhaita työkaluja, teknologiaa ja resursseja, jotka auttavat meitä jatkamaan kasvuamme yhdessä. Ottaa monipuolistaminen listat ja agentit antaa meille mahdollisuuden olla enemmän heijastava yhteisön palvelemme.”

– Tom Stravecky, toimitusjohtaja ja välittäjä / omistaja, ERA Infinity Properties

”Tomin ja ERA Infinity Propertiesin yhdistäminen tarjoaa kumppaneillemme lisää asiantuntemusta, kun he pääsevät käsiksi tämän täyden palvelun, kokeneen brändin paikallisiin, kansallisiin ja maailmanlaajuisiin yhteyksiin. Agenteillamme on nyt käytössään vankat oppimis -, koulutus-ja markkinointialustat, joilla he voivat nostaa liiketoimintansa seuraavalle tasolle. Meillä on nyt myös paremmat mahdollisuudet ohjata liiketoimintaa yhtiön sisällä koko Browardin piirikunnassa, erityisesti MUUTTOMARKKINOILLA, joita floridalaiset ovat hallinneet COVID-19: n alusta lähtien.”