Engel & Völkers laajenee MENDOCINOON, CA

Engel & Völkers Mendocinon avaamisen myötä Benson on nykyään yli 30 Engel & Völkers-toimipisteen lisenssikumppani ja omistaja Arizonassa, Kaliforniassa, Nevadassa, Oregonissa ja Utahissa. Tämä uusin myymälän avaaminen on tulosta kumppanuudesta Big River Realty, erittäin kokeneiden paikallisten markkinoiden asiantuntijoiden tiimi, joka tunnetaan korkean kosketuksen, korkealaatuisten kiinteistökokemusten tarjoamisesta kodin ostajille ja myyjille Mendocinon rannikolla vuodesta 2005. Uusi kauppa palvelee Mendocinon, Albionin, Anderson Valleyn, Boonvillen, Casparin, Cleonen, Elkin, Fort Braggin, Irish Beachin, Manchesterin, Navarron, Philon, Point Arenan ja Westportin markkinoita.

”Olen innoissani Paulin johtajuudesta ja jatkuvasta laajentumisesta Engel & Völkersin kanssa”, Engel & Völkers Americasin toimitusjohtaja Anthony Hitt sanoi. ”Mendocino on viehättävä ja historiallinen rannikkoalue, joka houkuttelee asukkaita ympäri maailmaa. Kiinteistömarkkinoiden kehittyessä Paul on koonnut uskomattoman johtoryhmän, joka ymmärtää paikallisia markkinoita ja on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason asiakaspalvelua. Luotan niiden jatkuvaan kasvuun ja menestykseen.”

Viehättävästä New England-tyylisestä oceanfront Livingistä eristäytyneisiin metsäretkeilyihin, avariin avaruuksiin rangeland-kiinteistöillä, yhteisöt täällä tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia asukkaille paitsi löytää unelmakotiaan, myös jatkaa heidän haluamiaan elämäntapoja. Tunnettu maalauksellisesta kivikkoisesta rantaviivasta, upeista vesinäkymistä ja upeista punapuumetsistä, rannikon pikkukaupungit vaalivat intiimiä yhteisöllisyyttä. Uudenglantilaisten 1850-luvulla asuttama alueen arkkitehtuuri muistuttaa Mainen vanhoja rannikkokyliä, ja vuonna 1971 koko Mendocinon kylä lisättiin National Register of Historic Places-rekisteriin, jotta sen kaupallisten rakenteiden ja asuintalojen alkuperäinen rakenne ja rakenne säilyisivät. Se on sittemmin toiminut taustana lukuisille elokuville ja TV-sarjoille, kuten Eedenistä itään, Majesteetille ja murhalle, hän kirjoitti. Mendocino County on myös koti yli 90 viinitarhoja ja kasvaa enemmän erilaisia rypäleitä kuin missään muualla maailmassa, jossa on erillinen alueellinen painopiste eko-ja luonnonmukaisia käytäntöjä, jotka ovat ansainneet sen otsikko ” Amerikan vihrein viinialue.”

”Mendocino on aina ollut bukolinen, merenrantaretriitti, joka toteuttaa pikkukaupunkielämän idyllisiä käsityksiä”, Benson sanoi. ”Nyt, kun useammat kuluttajat pystyvät etätyöhön, rannikko kokee maahanmuuton nousukauden uuden sukupolven nuorista perheistä, jotka haluavat yksinkertaisempaa elämää, kaukana suurempien kaupunkien hälinästä. Lisäksi alue on edelleen kysytty kohde kakkosasunnoille ja loma-asunnoille. Nyt on oikea aika tuoda Engel & Völkersin myötä markkinoille Uusi luksuskiinteistöpalvelun standardi. Olemme maailmanlaajuisesti tunnustettu brändi, jolla on vertaansa vailla oleva ulottuvuus ja maine valkohanskaisten palveluissa. Yhdistettynä syvään paikalliseen tietopohjaan, jota Scott, Gayle, Jerry ja heidän tiiminsä ovat pitkään viljelleet erittäin menestyneinä kiinteistöalan ammattilaisina ja tämän yhteisön jäseninä, olen vakuuttunut kollektiivisesta kyvystämme nostaa palvelun tasoa koko kiinteistömarkkinoilla.”

Engel & Völkersillä on maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu yli 12 500 kiinteistöalan ammattilaista 34 maassa. Lisätietoja: mendocino.evrealestate.com.

Engel & VölkersEngel & Völkers on maailmanlaajuinen luksuskiinteistöbrändi. Hampurissa, Saksassa vuonna 1977 perustettu Engel & Völkers ammentaa rikkaasta eurooppalaisesta historiastaan uuden lähestymistavan luksuskiinteistöihin Amerikoissa keskittyen luomaan yksilöllisen asiakaskokemuksen kaikissa kodin osto-tai myyntiprosessin vaiheissa nykypäivän fiksulle asunnonomistajalle. Engel & Völkersillä on tällä hetkellä noin 225 myymäläpaikkaa, joissa on 4 200 kiinteistöneuvojaa Amerikoissa.he ovat mukana brändin maailmanlaajuisessa verkostossa, johon kuuluu yli 12 500 kiinteistöalan ammattilaista yli 34 maassa. Engel & Völkers on sitoutunut erinomaiseen palveluun ja tukee neuvonantajiaan useilla korkealaatuisilla yrityspalveluilla; markkinointiohjelmilla ja-alustoilla; sekä pääsy sen maailmanlaajuinen verkosto kiinteistöalan ammattilaisten, kiinteistöluettelot ja markkinatiedot. Jokainen Meklari on itsenäisesti omistama ja toimiva. Lisätietoja: www.evrealestate.com.