Engel & Völkers jatkaa Amerikan laajenemista Entrance into Bendillä, tai

Engel & Völkers ilmoitti tänään avaavansa uusimman kiinteistönvälitysmyymäläpaikkansa Bendissä eli lisenssikumppaneiden Paul Bensonin ja Sam Realin johdolla. Benson on 32 Engel & Völkers-myymäläpaikan nykyinen lisenssikumppani ja omistaja Utahissa, Kaliforniassa, Arizonassa, Nevadassa ja nyt Oregonissa. Realilla on yli 12 vuoden kokemus kiinteistöistä, joista viimeiset kahdeksan hän vietti 20 agentin menestyksekkään tiimin johdossa osana Sam Realin tiimiä Engel & Völkers Beverly Hillsissä Engel & Völkers Beverly Hillsin lisenssikumppanina toimineen Bensonin johdolla. Siellä ollessaan Real kasvatti keskimääräisen vuotuisen myyntimääränsä 70 miljoonasta dollarista yli 137 miljoonaan dollariin vuonna 2020. Benson ja Real tuovat nyt kollektiivisen osaamisensa Bend-kiinteistömarkkinoille, jossa vastaperustettu Engel & Völkers Bend palvelee asunnonostajia ja myyjiä Bendin, Sistersin, Redmondin, Madrasin, Sunriverin, Tumalon, Prinevillen ja Black Butten markkinoilla.

”Asukkaiden muutto tähän ainutlaatuiseen ja kauniiseen kaupunkiin on aiheuttanut valtavan buumin kiinteistömarkkinoilla”, sanoi Engel & Völkers Americasin toimitusjohtaja Anthony Hitt. ”Itse asiassa Bend on kolmanneksi nopeimmin kasvava toissijainen kaupunki Yhdysvalloissa ottaen huomioon sekä Paulin että Samin kollektiivisen kiinteistötajun, mieltymys huipputason asiakaskokemusten tuottamiseen ja todistetut menestystiedot, en voinut ajatella kahta parempaa johtajaa valvomaan brändin toisen myymäläpaikan avaamista ja kasvua suuressa Oregonin osavaltiossa.”

”Bendin viimeisen vuosikymmenen aikana kokema kasvu on johtanut siihen, että päätös avata myymälä tänne oli luonnollinen edistysaskel Engel & Völkersin laajentumisessa koko Amerikkaan”, Benson lisäsi. ”Keskitymme jatkuvasti tarjoamaan henkilökohtaista asiakaspalvelua, jolla on vertaansa vailla oleva asiantuntemus ja huomiota yksityiskohtiin, joita tukevat parhaat markkinointi -, brändäys-ja teknologiatyökalut. Nähtyäni menestyksensä Kaliforniassa tiedän, että Sam on juuri se kiinteistöalan ammattilainen, joka johtaa Engel & Völkersin läsnäoloa Keski-Oregonissa.”

Engel & Völkers Bend sijaitsee keskellä kaupungin kaunista keskustaa, vastapäätä historiallista Torniteatteria Wall Streetillä. Kodit täällä vaikuttavat voimakkaasti alueen luonnon kauneutta ja ulkona elämäntapa, jossa monet featuring ulkokeittiöt, luonnollinen maisemointi, vuoristomaisemat ja jokiranta pääsy. Mutka asukkaat ovat askeleen päässä hiihto, polku vaellus, maastopyöräily ja enemmän, houkutella niitä, jotka ovat houkutelleet ulkona ja aurinkoinen, korkea aavikko ilmasto, joka luonnehtii alueella.

”Bendin viimeaikainen kasvu ja mahdollisuuksien runsaus tekevät siitä oivan hetken esitellä Engel & Völkersin tuoretta lähestymistapaa moderniin luksukseen alueen kiinteistömarkkinoilla”, Real sanoi. ”Uskon vahvasti Engel & Völkers-brändin voimaan, sillä olen johtanut menestynyttä tiimiä Beverly Hillsissä lähes vuosikymmenen. Lisäksi olen hyvin perehtynyt verkon työkalujen ja globaalin ulottuvuuden käyttöön auttaakseni asiakkaitani saavuttamaan unelmakotinsa. Odotan innolla, että pääsen esittelemään Bendin asukkaille ja kiinteistöalan ammattilaisille Engel & Völkersille täysin ainutlaatuista markkinaosaamista, valkohanskapalvelua ja mittatilauskokemusta.”

Engel & Völkersillä on maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu yli 12 000 kiinteistöalan ammattilaista yli 30 maassa. Lisätietoja: www.bend.evrealestate.com.

Tietoa Kohteesta Engel & Völkers

Engel & Völkers on maailmanlaajuinen luksuskiinteistöbrändi. Hampurissa, Saksassa vuonna 1977 perustettu Engel & Völkers ammentaa rikkaasta eurooppalaisesta historiastaan uuden lähestymistavan luksuskiinteistöihin Amerikoissa keskittyen luomaan yksilöllisen asiakaskokemuksen kaikissa kodin osto-tai myyntiprosessin vaiheissa nykypäivän fiksulle asunnonomistajalle. Engel & Völkersillä on tällä hetkellä noin 200 myymäläpaikkaa 4 000 kiinteistöneuvojalla Amerikoissa, ja se on mukana brändin maailmanlaajuisessa verkostossa, johon kuuluu yli 12 000 kiinteistöalan ammattilaista yli 30 maassa, tarjoten sekä yksityisille että institutionaalisille asiakkaille ammattimaisesti räätälöityjä luksuspalveluja, kuten kiinteistö -, Purjehdus-ja ilmailupalveluja. Engel & Völkers on sitoutunut erinomaiseen palveluun ja tukee neuvonantajiaan useilla korkealaatuisilla yrityspalveluilla; markkinointiohjelmilla ja-alustoilla; sekä pääsy sen maailmanlaajuinen verkosto kiinteistöalan ammattilaisten, kiinteistöluettelot ja markkinatiedot. Jokainen Meklari on itsenäisesti omistama ja toimiva. Lisätietoja: www.evrealestate.com.