Engel & Völkers avaa uuden Myymäläpaikan WA: n Kirklandiin

Engel & Völkers julkisti tänään viidennen kiinteistökauppapaikkansa Washingtonin osavaltiossa Engel & Völkers Kirklandin avauduttua. Marcel Dolak, elinikäinen Kirkland asukas ja top-producing alueen kiinteistöalan ammattilainen 21 vuotta, valvoo kauppa lisenssikumppanina yhdessä Phil Isle, kokenut asiantuntija liikkeenjohdon yli kolme vuosikymmentä, mukaan lukien kokemus on toiminut toimitusjohtajana kaksi menestyksekästä Luoteis-pohjainen yrityksiä.

Useita satoja miljoonia kiinteistöjen myyntihistoriassa Dolak on jatkuvasti tunnustettu yhdeksi paikallisten markkinoiden parhaista kiinteistöalan ammattilaisista, sijoittamalla useita kertoja Real Trends ’Top 10 Realtors ranking ja saavuttaa Seattle Magazine’ s Best In Client Satisfaction recognition viisi kertaa. Dolak, Isle ja heidän asiantuntijatiiminsä kiinteistöneuvojia esittelevät uuden tason ylellistä asiakaspalvelua hintapisteissä Puget Soundin alueella Kirklandin, Redmondin, Woodinvillen, Bothellin, Kenmoren ja lähialueiden markkinoilla.

”Yhtenä Seattlen elinvoimaisimmista yhteisöistä olen erittäin innoissani Pääsystämme Kirklandiin”, sanoo Engel & Völkers Americasin toimitusjohtaja Anthony Hitt. ”Se on jatkuvasti sijoittunut maan parhaiden asuinpaikkojen joukkoon ja on helppo nähdä, miksi alue houkuttelee edelleen asukkaita kotimaasta ja ulkomailta. Järvenrantakaupunki, jossa on rento, beachy tuntuu, Kirkland sijaitsee myös Seattlen Eastside tech Hubin sydämessä, jossa on suuri läsnäolo Googlelta, Facebookilta, Microsoftilta ja Amazonilta lähellä. Kirklandissa ja sitä ympäröivillä alueilla on todella jokaiselle jotakin tarjoamalla Viehättävä paikkakunta, jossa on saavutettavuus yhteen maailman johtavista innovaatiopesäkkeistä, yhdistettynä kattavaan asumisvaihtoehtojen kirjoon. Odotan innolla, miten Marcel ja Phil jatkavat kiinteistömarkkinoiden muokkaamista täällä ja samalla vahvistavat Engel & Völkersin alueellista jalanjälkeä Tyynenmeren luoteisosassa.”

Engel & Völkers Kirklandin Uusi kauppapaikka valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä, ja se sijaitsee suoraan Washingtonjärven rannalla, Carillon Pointin omaleimaisessa kaupunginosassa. Seattlen Eastside tarjoaa asukkaille erillinen sekoitus kaupunkien ja esikaupunkien tuntuu, jossa on vahva talous ja runsaasti työllistymismahdollisuuksia paitsi tech, mutta myös monia lähellä julkisia ja yksityisiä yliopistoja ja tunnettuja sairaaloita ja lääketieteellisiä tiloja. Alueen puistojärjestelmät ovat laajat ja K-12-koulutusjärjestelmä huippusuosittu. Kirkland on myös yksi osa alueen ”Innovaatiokolmiota”, kumppanuutta, johon kuuluvat myös Redmondin ja Bellevuen kaupungit ja joka keskittyy edistämään teknologia-ja innovaatiopainotteisia yrityksiä kokeilemaan, kehittämään ja menestymään Eastsiden yhteisöissä.

”Kun alueemme jatkaa monipuolistumistaan ja maailmanlaajuista läsnäoloaan, olemme ylpeitä voidessamme liittoutua Engel & Völkersin kanssa brändinä, joka tunnetaan eri puolilla maailmaa erityisen maineensa ja palvelutasonsa ansiosta”, Dolak sanoi. ”Voimme nyt tarjota tiimillemme neuvonantajia johtava markkinointi-ja mainosalusta ja yhteistyöverkosto yli 12,500 vertaista yli 935 paikkakunnalla ympäri maailmaa, kaikki omistettu tarjoamaan henkilökohtaisen, korkean kosketuksen kodin osto-ja myyntikokemuksen jokaiselle asiakkaalle. Uuden myymälämme galleriatunnelma ja pohjakerroksen vähittäiskauppapaikka antavat meille mahdollisuuden olla suora osa yhteisöjä, joissa elämme, työskentelemme ja palvelemme, kun taas neuvonantajamme voivat tarjota asiakkaillemme hyperlokaalista tietoa alueestamme rennossa ja pirteässä ympäristössä. Emme tekisi sitä muuten.”

”Tunsimme kasvavan tarpeen markkinapaikallamme boutique – kiinteistönvälitystoimistolle, joka tarjoaa paitsi ensiluokkaista palvelua ja markkinointiosaamista, myös yhteisöllisen perhetyylisen ilmapiirin”, lisäsi Isle. ”Tavoitteenamme on saada kauppa, jossa on korkeasti koulutettuja ja energisiä kiinteistöneuvojia. Vaikka monet yritykset saattavat ajaa olla suurin eikä paras, lähestymistapamme on puhtaasti keskittynyt laatuun, ylellisyyttä milloin tahansa hintaluokassa, ja koulutus meidän neuvonantajia tarjoamaan parasta asiakaspalvelua alalla.”