Engel & Völkers avaa uuden kauppapaikan Meksikon Jukatanin niemimaalle

”Meksikon Quintana Roon osavaltio on jo pitkään houkutellut vierailijoita lomakohteisiinsa, kuten Playa del Carmeniin, Cancúniin ja Tulumiin”, kertoo Engel & Völkers Americasin toimitusjohtaja Anthony Hitt. ”Loma – asuntomarkkinat ovat erittäin terveet, ja tarjolla on runsaasti ylellisiä asumisvaihtoehtoja. Alueelle on myös viime aikoina tullut ulkomaisia kiinteistösijoituksia, joten se on ihanteellinen aika tehdä yhteistyötä Carlon kanssa. Jatkaessamme laajentumistamme Meksikossa, Los Cabos-myymälällämme Meksikon länsirannikolla ja nyt Playa del Carmen-myymälällämme itärannikolla, toivotamme tervetulleeksi mahdollisuuden omaksua paikallinen kulttuuri ja vastata luksuksen ostajan ja myyjän kysyntään Engel & Völkersin maailmanlaajuisella ulottuvuudella ja luksusosaamisella.”

Engel & Völkers Playa del Carmen tulee sijaitsemaan alueen suurimman korkeatasoisen asuinalueen Playacarin vieressä ja Cozumeliin johtavan lauttaterminaalin lähellä. Alue tunnetaan koskemattomista rannoista, kristallinkirkkaista cenoteista ja vehreistä viidakoista, ja siellä sijaitsevat sekä Tulumin rauniot että muinainen mayakaupunki Chichen Itza, yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tulum on myös yksi maailman johtavista ekologisen luksuksen kohteista, joka houkuttelee huippuluokan asiakaskuntaa ympäri maailmaa.

”Tuomalla Engel & Völkers Playa del Carmeniin, Cancúniin ja Tulumiin aiomme nostaa kiinteistökokemusta asunnonostajille ja myyjille koko alueella”, Toluzzi sanoi. ”Engel & Völkers-brändi takaa korkeimmat laatustandardit, maineen, yksinoikeuden ja kansainvälisen ulottuvuuden täyttäen nykyisen tyhjiön kehittyvillä markkinoillamme. Koska alue vetää edelleen ostajia ympäri maailmaa, odotamme innolla, että voimme tarjota asiakaskokemuksen, joka on vertaansa vailla huomiota yksityiskohtiin, palvelun tasoon ja paikalliseen asiantuntemukseen, jota tukee maailmanlaajuisesti tunnustettu johtaja ylellisyyttä.”

Engel & Völkersillä on maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu yli 12 000 kiinteistöalan ammattilaista yli 30 maassa. Lisätietoja: playadelcarmen.evrealestate.com.

Engel & VölkersEngel & Völkers on maailmanlaajuinen luksuskiinteistöbrändi. Hampurissa, Saksassa vuonna 1977 perustettu Engel & Völkers ammentaa rikkaasta eurooppalaisesta historiastaan uuden lähestymistavan luksuskiinteistöihin Amerikoissa keskittyen luomaan yksilöllisen asiakaskokemuksen kaikissa kodin osto-tai myyntiprosessin vaiheissa nykypäivän fiksulle asunnonomistajalle. Engel & Völkersillä on tällä hetkellä noin 225 myymäläpaikkaa yli 4 200 kiinteistöneuvojalla Amerikoissa, ja se on mukana brändin maailmanlaajuisessa verkostossa, johon kuuluu yli 12 000 kiinteistöalan ammattilaista yli 30 maassa, tarjoten sekä yksityisille että institutionaalisille asiakkaille ammattimaisesti räätälöityjä luksuspalveluja, kuten kiinteistö-ja purjehduspalveluja. Engel & Völkers on sitoutunut erinomaiseen palveluun ja tukee neuvonantajiaan useilla korkealaatuisilla yrityspalveluilla; markkinointiohjelmilla ja-alustoilla; sekä pääsy sen maailmanlaajuinen verkosto kiinteistöalan ammattilaisten, kiinteistöluettelot ja markkinatiedot. Jokainen Meklari on itsenäisesti omistama ja toimiva. Lisätietoja: www.evrealestate.com.