Better Homes and Gardens Real Estate esittelee kauden jakaminen juhlii tyylillä Kotona

Better Homes and Gardens Real Estate LLC, johtava real estate lifestyle-brändi, julkisti tänään Jakamiskampanjansa kuluttajille, jotka etsivät luovia tapoja juhlia tulevia lomia. Tässä uudessa kampanjassa on ajankohtaisia ja ajankohtaisia lifestyle-ideoita, joita ovat kuratoineet Better Homes and Gardens Real Estate ja Meredith Corporation, joka tuottaa Better Homes & Gardens-brändiä, kiitospäivän, Kwanzan, Hanukan, joulun ja uudenvuoden aktiviteetteihin, mukaan lukien sosiaalisesti etäiset juhlaideat, sisustus, reseptit ja paljon muuta.

Jakamisen sesonki-kampanjassa on ideoiden lisäksi ”tapoja antaa takaisin”. Osio sisältää ehdotuksia tämän kauden palauttamisesta, kuten paikallisten vapaaehtoistyömahdollisuuksien tutkimisesta, verenluovutukseen osallistumisesta, lemmikin vaalimisesta tai leivonnaisten viemisestä naapuriapua tarvitsevalle. Sivulla esitellään myös bhgre ® -tytäryhtiöiden lomaan liittyviä hyväntekeväisyysponnisteluja eri puolilla maata lisäinspiraation tarjoamiseksi.

Season of Sharing-kampanja sai inspiraationsa Meredith Data Studion, Meredithin research and insights-osaston datarikkaista oivalluksista ja ennakoivasta analytiikasta, jotka paljastivat, miten kuluttajat aikovat juhlia ja nauttia juhlapyhistä kotona.

LOMAODOTUKSET*

88 prosenttia Meredithin naisista odottaa juhlivansa tänä vuonna eri tavalla, mutta aikoo juhlia.
Yli puolet Meredithin naisista aikoo käyttää tänä vuonna enemmän aikaa ruoanlaittoon ja leipomiseen kuin viime vuonna.
Kiinnostuksen monisukupolvisiin resepteihin ennustetaan kasvavan tänä joulukuussa 30 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.
Reseptit, että lapset voivat kokata ovat trendejä, kanssa 35% ennustettu kasvu viime vuonna.
Perustuen ennustettu Marraskuu 43% kasvu online cookie resepti näkymät, Meredith Data Studio ennustaa aiemmin, suurempi cookie villitys tänä jouluna.
Ruoan lahjonta on tänä vuonna täysin etusijalla ennustetulla marraskuun 29 prosentin kasvulla vuoteen 2019 verrattuna.
Kuluttajat voivat käyttää Season of Sharing-kampanjaa BHGRE Lifessa, brändin sisältökeskuksessa, joka tarjoaa designia, elämäntapaa ja viihdyttävää sisältöä ympäri vuoden, ja BHGREN sosiaalisen median kanavissa, mukaan lukien Better Homes and Gardens Real Estate-Facebook-sivulla. Season of Sharing-kampanja tarjoaa edelleen uusia ideoita ja inspiraatiota BHGREN yhteistyökumppaneilta ja välittäjiltä koko lomakauden ajan.

* Lähteet: Meredith Proprietary First-Party Data and Insights Data Studio Platform, Meredith Holiday Predictions Survey 12. elokuuta 2020.

LAINAUS

”Vuoden 2020 lomakaudesta tulee ennennäkemätön. Kiinteistöalan johtavana lifestyle-brändinä halusimme esitellä monia tapoja, joilla voimme edelleen luoda rakkaita muistoja perheen ja ystävien kanssa kodeissamme. Kumppanuutemme Meredith Corporationin ja Better Homes & Gardens Magazinen kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden saada tietoa omistautuneiden, brändiuskollisten kuluttajien verkostosta, joka varmistaa, että toimitamme asiaankuuluvaa ja ajankohtaista lifestyle-sisältöä kuluttajille ympäri vuoden. Jakamisen Kausi-kampanja antaa yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden pysyä yhteydessä vaikutuspiiriinsä sekä entisiin ja nykyisiin asiakkaisiin kauan liiketoimen päättymisen jälkeen.”

– Christine Zoeller, johtaja, markkinointi Better Homes and Gardens Real Estate

Tietoa kohteesta Better Homes and Gardens Real Estate LLC

Better Homes and Gardens Real Estate LLC on dynaaminen kiinteistöbrändi, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluja välittäjille, myynti associates ja kodin ostajille ja myyjille. Käyttämällä innovatiivista teknologiaa, kehittyneitä liiketoimintajärjestelmiä ja lifestyle-brändin laajaa vetovoimaa Better Homes and Gardens Real Estate LLC ilmentää kiinteistöalan tulevaisuutta samalla kun se pysyy maadoitettuna kodin perinteeseen. Better Homes and Gardens Real Estate LLC on Realogy Holdings Corpin tytäryhtiö. (NYSE: RLGY), maailmanlaajuinen johtava kiinteistöjen franchising ja tarjoaa kiinteistöjen välityspalveluja, uudelleensijoittamista ja selvityspalveluja.

Kasvava Better Homes and Gardens – kiinteistöverkosto sisältää lähes 13 000 itsenäistä myyntikumppania ja yli 370 toimistoa, jotka palvelevat kodin ostajia ja myyjiä ympäri Yhdysvaltoja, Kanadaa, Jamaikaa, Bahamaa, Australiaa ja Uutta-Seelantia.

Better Homes & Gardens ® on Meredith Corporationin rekisteröity tavaramerkki, joka on lisensoitu Better Homes and Gardens Real Estate LLC: lle ja jota käytetään luvalla. Tasa-Arvoyritys. Yhtäläiset Asumismahdollisuudet. Jokainen Better Homes and Gardens ® Real Estate franchising on itsenäisesti omistama ja ylläpitää.

Tietoa Kohteesta Meredith Data Studio
Meredith Data Studio on Meredith Corporationin sisäinen tutkimus-ja oivallusosasto, joka hyödyntää yrityksen massiivista mittakaavaa ja vertaansa vailla olevaa naisten pääsyä paljastamaan ajankohtaista tietoa ja ennusteita heidän tottumuksistaan, mieltymyksistään ja motivaatioistaan. Meredith Data Studio tarjoaa laajan, oman ensimmäisen osapuolen datan avulla mainoskumppaneilleen täyden palvelun dataratkaisuja, joissa on ennakoivaa analytiikkaa, maksullista konsultointia ja itsepalvelutyökaluja, jotka tarjoavat tarkasti kohdennettua yleisöä ja kontekstuaalista mainontaa, joka auttaa tiedottamaan markkinoinnista, tuote-ja liiketoimintastrategioista.