3 vinkkejä saada enemmän myynti johtaa oman Liikekiinteistöjen verkkosivuilla

Liikekiinteistöjen sivusto on olemassa kahdesta syystä-ensinnäkin, se on siellä kuvata brändin imago, ja toiseksi, se on tarkoitus auttaa kasvaa yrityksesi. Päätarkoituksena sivustosi toisessa suhteessa on muuntaa sivuston kävijöitä myyntijohtoja, joten jos mittarit osoittavat kävijät etsivät ja lähtevät (korkea bounce rate) on aika miettiä uudelleen, mitä voidaan tehdä lopettaa tämä.

Pyri puhtaaseen suunnitteluun

Sivustosi on usein ensimmäinen vaikutelma asiakkaat ovat yrityksesi ja tuotemerkin, joten sinun täytyy tehdä hyvä vaikutus. Tarvitset ammatillinen Liikekiinteistöjen web design. Monet käyttäjät ovat laiskoja ja todennäköisesti vierittää alas tai etsiä mitä he tarvitsevat. Joten, poista tarpeettomat tiedot ja saada ratsastaa kaikki sotkua ja fancy grafiikkaa tai mainoksia. Valitse helposti luettava fontti ja osta myös laadukkaita kuvia, jotka edustavat brändiäsi hyvin. Video aloitussivulla voi lisätä muuntokursseja jopa 80 prosenttia, mutta vain jos se on liukas ja heijastaa brändiäsi ja sanomaasi hyvin.

Luo luottamusta

User trust tarkoittaa, että asiakas päättää tutkia CRE-brändiäsi, koska tiedot ovat heidän tarpeidensa kannalta merkityksellisiä, ne ovat nopeita ja helppoja löytää, eikä niitä pommiteta kovalla myynnillä. Sivustosi suunnittelussa tulisi siis pyrkiä rakentamaan käyttäjien luottamusta jokaisella sivulla.

Ensimmäinen askel on mobiili reagoiva muotoilu. Yhä useammat Internetin käyttäjät hakevat asiaankuuluvaa tietoa mobiililaitteistaan vs. työpöydältä. Hidas latautuminen sivusto, joka ei näy hyvin mobiililaitteella kääntää käyttäjiä pois. Kyseinen asiakas ei todennäköisesti enää koskaan käy sivustolla. Luo muotoilu, joka automaattisesti kokoa laitteeseen, latautuu nopeasti ja Automaattisesti laajentaa sisältöä käyttäjien vierittäessä. Tarjoa esikatseluita tai otteita keskeisestä sisällöstä, joka ajaa käyttäjän syvemmälle muuntoprosessiin. Jokaisella sivulla on oltava tietty otsikko ja valikon on noudatettava loogista hierarkiaa. Kävijöiden pitäisi pystyä löytämään mitä he tarvitsevat kolmen klikkauksen päässä laskeutumisen sivustosi. Jos he eivät löydä tarvitsemaansa, vierailijat lähtevät.

Käännytykset lisääntyvät

Jokainen osa sivustosi suunnittelu olisi keskityttävä kääntämällä kävijöitä johtolanka. He etsivät tietoa Liikekiinteistöjen, joten mitä tarvitset on kutsu toimia joka sivulla. Voit korostaa tätä tekemällä toimintakutsusta erottuvan värin, jotta se erottuisi. Et tarvitse samaa kutsua toimintaan jokaisella sivulla joko. Voit olla eri vaihtoehtoja, kuten ”tilaa” – painiketta uutiskirjeen, linkki ”ota yhteyttä” sivu tai ”FAQ” sivu, tai tarjota jonkinlainen PDF ladata yksityiskohtaisempia tietoja. Voit jopa olla live chat ikkuna pop-up (mutta vain kerran, ja tehdä siitä pieni, yritä ärsyttää kävijöitä). Mitä olet perässä on vistor yhteystiedot, joten voit seurata myöhemmin.