3 Kodin Tekniikkaa Tarkistaa

Uutta teknologiaa kehittyy jatkuvasti, ja se korvaa vanhan tekniikan nopeammilla ja tehokkaammilla tuotteilla. Useimmat kodin teknologiat on luotu säästämään ihmisten aikaa ja helpottamaan heidän elämäänsä. Vaikka jotkin näistä tekniikoista ovat trendejä, jotka eivät koskaan yleisty kotitalouksissa, monet ovat tulleet jäädäkseen, kun niiden valmistajat tekevät jatkuvia parannuksia. Tässä kolme kodin tekniikkaa tarkistaa.

1. Imurirobotit

Takana ovat ajat, jolloin on tarpeen raahata raskas tyhjiö ympärille puhdistaa kaikki lattiat talossasi. Nyt on olemassa automaattisia imurilaitteita, jotka kiertävät taloa ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Nämä robotit vaeltavat talossa noin tunnin tiettyyn vuorokaudenaikaan, yleensä silloin, kun talo on tyhjillään, jotta se ei häiritsisi asukkaita. Higher-end robotti imurit voi totella äänikomentoja puhdistaa tietyssä paikassa on-demand, sekä oppia ja muistaa ulkoasu talon.

2. Uudet Puhelimet

Vaikka useimmat ihmiset käyttävät nykyään matkapuhelimia, omistaa toinen kotipuhelin on edelleen tarpeen, jos asut jossain, jossa on huono solun signaali tai vaativat kokouspuhelun ominaisuuksia, joita älypuhelimellasi ei ole. Voice over Internet Protocol telephone on uudempi tekniikka, joka korvaa lankapuhelimen ja mahdollistaa puheluiden soittamisen internet-yhteyden kautta. Toisin kuin lankapuhelimessa, VoIP-puhelimessa voidaan soittaa monipuolisesti ja valita suuntanumero asuinpaikasta riippumatta.

3. Älyjääkaapit

Älykkäät jääkaapit muuttavat tämän kaikkialla läsnä olevan laitteen joksikin muuksi kuin vain laatikoksi ruoan säilyttämiseen ja kylmänä pitämiseen. Yhdistetty Internetiin Bluetooth tai wifi, smart jääkaapit tulevat etuja, kuten:

Ruokakauppareissuja helpottaa se, että näet reaaliajassa, mitä raaka-aineita jääkaapissasi jo on, olinpaikasta riippumatta
Antaa sinulle mahdollisuuden korjata huolto-ongelmat ajoissa varoittamalla tarpeesta vaihtaa suodatin tai säätää huono ilmavirtaus
Auttaa sinua säästämään energiakustannuksissa säätämällä laitteen lämpötilaa automaattisesti tarpeen mukaan
Vaikka nämä älylaitteet voivat olla kalliita ostaa, ne ovat hyvä investointi, joka auttaa säästämään rahaa ruoka-ja energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Jos haluat ostaa upouuden laitteen tai korvata vanhan, harkitse jonkin näistä hyödyllisistä kodintekniikoista ostamista.